I live for the applause

Fyfan så bra hon är
 
 

This time i'm leaving you behind

Hejhej!
 
Slutade ett idag, fett skönt! Kom hem och tog en PN i 2 timmar, skööönt!
Har käkat och fixat mig, ikväll blir det nog att jag far in till stan och är med robin och hans vänner! Och förmodligen träffa några av mina klasskamrater också!
 
Blir en bra kväll! Och imorgon sover bästa Bella hos mig♥ 
Har annars inte så mycket planer för imorgon, kanske far och kollar på watercross! Eller ser dans.. vi får se vad jag känner för!
 
Nu ska jag bege mig från datorn så vi hörs!
 
Pussar
 
 

Avicii <3

Ny låt me avicii, tror den är ny! Finns inte på spotify men älskar den! Älskar hur han blandar typ country♥
 
Hey brother- avicii
 
 

So am i wrong

Heej
 
Mamma hämtade mig från skolan då vi hade en lektion kvar, och den lektionen var inte viktig. Mådde så himla dåligt, hade så ont i magen att jag knappt kunde stå, kände bara nä nu svimmar jag när som helst! det var obehagligt..
 
Har köpt med oss sallad hem så det blir en bra middag, ligger i soffan med värktabletter och ser film. Har ingen ork till något, men jag MÅSTE vara frisk till helgen!! Har så mycket roliga planer! Men det tror jag, var nog bara idag magen inte orkade hehe
 
Hade dock asrolig gympa idag, paddlade kanot! Gick lite sådära för jag och fanny haha! Men i slutet gick det mycket bättre, plus att vi nu snart på gympan ska få bowla så det äger!
 
blir och se film hela kvällen så kom gärna med filmtips!!
 
pusspuss!
 
 
 

OMG

Hejsan!

Stannade hemma från skolan idag för att jag mådde litte halverst.. Ont i magen osv, har legat i soffan och nyss sett klart nya pll, SÅ JÄVLA SJUKT, ÄR I CHOCK. Ahhhh, så otroligt bra avsnitt!! Orkar inte, å nu är det uppehåll till halloween! Hur ska jag överleva? Vad tycker ni om det nya avsnittet!?
 

Ska fortsätta kolla på lite film innan jag gör mig nå mat, pusshej!
 

Solarium

Halloj, sitter i soffan å blir masserad av mami och ser filmen om Tina turners liv! Hände inte så mycket på skolan, träffade Robin som följde mig till bussen! Å ja å Frida ska förhoppningsvis lunch dejta imorgon! Gött! Tänkte gymma också men hittade inte mitt gymkort så de sket sig, så for å sola ist! Bra måndag och nu godnatt!


Gårdagen

Hej! Hade askul igårkväll, började med att vi for till John, men sen lessnade vi så vi drog vidare till karle där det var en massa folk! Träffade många nya trevliga personer! Där var det drag! Sen for Izabella mot stan och jag stannade hos karle ett tag till med brorsan å David å sen begav vi oss mot Sunes för käk där det också var en massa personer haha, träffade natta så vi gick och mötte upp izabella! Sen kring 3 begav vi oss hemmåt :) fyfan va kul tack för igår allihopa! Nu ska jag å handla lite godis sen blir en lugn dag hemma :) pusshej


Woooop

Fredag: Följde jesper till jävre och var med hans kompisar, vi körde till stan och var med en massa folk, kul å träffa mer foolk! Behövde verkligen komma ut :) Kom hem kring 1 typ! 
 
Lördag: Gick på stan med farmor fick med mig mina efterlängtade ballerinaskor och en väska! Taack farmor du är bäst ♥  Sen träffade jag Izabella på stan och vi gick omkring och träffa mer folk, sen följde vi med sebbe och max till sebbe och åkte runt osv haha, är hemma nu och har fixat mig och snart kommer massa
 
folk hit på förfest! Sen hämtar Sebbe mig och ja följder och är med izabella och alla dom resten av kvällen!
 
En awsome helt helt enkelt! Puuss på er readers ;*

Puss bellis♥
 
 
 
 

One 2 fuck you

Heii
 
Dricker te och ska snart gå ner till bussen, igår gjorde vi ändå inte så mycket, skrev lite om oss själva osv. Efter skolan gick jag och Hanna ner till bussstationen för att bränna lite tid, tråkigt att sitta på skolan och vänta..
 
Idag slutar jag ett, så jäävla skönt! Får se vad jag gör då, för blir nog inte å kolla på nån epa om vi inte hittar nån :s
 
 
Pusshej
 

Bilder från borås/göteborg

Eftersom jag glömt lägga in alla bilder från den veckan.. Där var jag riktigt lycklig, fast det kanske syns? :D
 

Come & get it

Heii!
 
Fick sluta lite tidigare idag igen, och har mest lekt lekar åsånt, dock så trorja vi har lite mer lektions stil imorgon haha! Vi får reda på när vi jobbar vad vi ska göra, bete oss, prata och ha på oss :) Det är intressant faktiskt!
Min buss gick en konstig tid som vanligt, går inte så mycket bussar till blås. Så fick vänta i en timma så gick till affärn å köpte nutella och sen väntade jag på bussstationen!
 
Har nyss sett Pll och ska gå och göra nå mat! Tänkte fara och gymma ikväll men de går ju it förens min jävla hosta ger sig!! Åhhhh :( Ska snart köra igång ordentligt med träningen, förhoppningsvis skaffa gymkort i öjebyn! :)
 
Jaja vi hörs hörrni!
 
 

Tear me apart and watch me burn

Halloj, just nu regnar de och åskar för fullt! Såg the last Song men var tvungen dra ut tv'n så de sög ju.. Har ingen aning vad ja ska göra, tänkte fara å gymma men ork it köra dit i hejn vädret så de får väl bli imorn.. Fick sluta halv 1 idag och vi har bara lärt känna varandra hela dagen! Skönt då vi egentligen skulle slutat halv 5, imorgon börjar vi inte förens kvart över 10 så det ska bli jävligt skönt med sovmorgon! Ha en bra kväll sötisar!


Strömbacka

Halloj!
 
Gick hyffsat bra ändå, fast var nervös..
Fick sluta typ 12, och imorgon har vi sovmorgon. Annars har vi ett ganska jobbigt shema, måste upp tidigt osv för att hinna med bussen! Men det blir nog bra! Känns skönt att börja på en ny bättre skola, fast nu känner jag mig liten igen, haha man var ju störst på skolan i hortlax där ett tag! ;)
 
Har köpt lite frukt och choklad så ikväll belönar jag mig själv med en lugn myskväll. Det blir peffa, inatt får jag förhoppningsvis sova ut!
 
Pusshej!
 
 
 
 

Mot skolan

Knappt sovit något under hela natten, och nu beger jag mig mot strömbacka, nervös tjej!

Nytt kapitell

Idag har jag varit in till stan och gjort en sak som var väldigt jobbigt. Men jag klarade det.
 
Nu ska jag vända blad på mitt liv, det som har hänt har hänt, nu ska jag blicka framåt. Imorgon börjar jag på Strömbacka!!
Det är ju typ hur stort som helst haha, det är ju resan mot det jag ska jobba med osv.
Kommer säkert lära känna hur bra personer som helt. Kommer gå in i en klass där jag inte känner typ någon men man hittar ju vänner :)
Är ganska nervös.. men det ska bli spännande.
Nu böjar ett nytt kapitell i mitt liv och jag ska göra så att det blir ett bra kapitell!
 
Tar det lungt resten av kvällen trorjag, myser nog till det till någon film, börjar inte så tidigt imorgon typ halv 11, sen trorja vi slutar tidigt också så det låter bra!
 
 
Pusshej
 
 
 
 

Cruising

Halloj
 
Hög musik, å chattar just nu med moa! Ska fixa mig snart, å sen mer mot kvällen ska jag till oskar och vi ska ut å cruisa! ^^ De blir kul! Älskar cruising, är en tradition i vår familj att fara å cruisa haha..
 
 
Btw tack för alla fina kommentarer, ni vet vem ni är♥
 
Har inte så mycket mer att skriva.. var hos oskar igår me mattias å vi körde mest runt å sprängde majs.. hahaha! 
Sen då vi skulle hem hämtade vi upp jespers alla kompisar på Preem så de var bara å hoppa upp i deras knä!
 
 
Jaja avrundar hära, så hejdå!
 
 
 
 

Kalas

Shit ja har fortfarande en del läsare, det trodde jag aldrig! Kul att ni stannar!
 
Idag fyller världens bästa mamma år, hon som alltid stöttat mig å funnits där vid min sida. Så för hennes skull ska jag hålla god min å försöka le då släkten kommer.
 
Förövrigt så vägrar min hosta försvinna, men öronen är bättre, och imorn är det sista dagen för att ta medecin, skönt att slippa vakna 6 varje morgon..
 
Har inget mer att säga så slutar här, pusshej!
 

Shake shake shake

Hejhej!
 
Glömmer helt bort att skriva! Fått en massa olika mediciner som jag äter, min mage mår inte bra av dom tror ja hahah!
Ska käka sen övningsköra trorja, sen kanske ja följer då brorsan ska köpa sin bil! Eller så far jag och är med oskar!
Var på stan med mami igår, klippte mig hos min favoritfriör som äntligen flyttat hem igen! Mer än nöjd!
Sen fick ja lite kläder åsåå!
 
 
Senare på kvällen for vi och hälsade på 2 personer som nog fick mig att ändra stor insyn på livet. Hur livet bara kan förändras sådär. Världens snällaste personer.
 
Hjälpte mamma baka idag också, känner mig duktig som orkar!
Pusshej readers ;*
 
 

Jag dansar aldrig nykter

Tjäna!
Igårkväll var jag med Oskar mattias och jonte! Hade en riktigt bra kväll, vi åkte  knäbräda bakom båten!
 
Idag fick jag vakna tidigt för att sedan fara till vårdcentralen och kolla örat, fick medecin som jag ska ta 4 gånger per dag.. de kommer bli jobbbigt att komma ihåg haha! Men förhoppningsvis blir saker bättre nu!
 
Inatt kanske jag sover hos jocke om det går, annars vet jag inte vad jag kan göra..
 
Pusshej
 
 

Rehab

hello
Just kommit hem från skellefteå där jag haft en underbar helg med min bestie♥ Har träffat nytt folk och haft det bra!
For och kollade på nå degusar idag, vi vill köpa dom men vi får se hur de blir.. 
Försöker nu få tag i någon att vara med i tomma Piteå, de sug ju
 
 
Måste få tag i nån iaf! Så pusshej
 
 
 

Skellefteå

Har haft några riktig bra dagar med Malin, igår var vi hos Jocke å körde vattenskoter å badade sen for vi å åt finmiddag på golden dragon! Vaknade inatt av att örat smärtade som fan, somnade om kring 5 å nu är örat typ knas, tror jag har öroninflammation. Är påväg å skjutsa Malin till bussen nu sen då vi kommer hem far vi också till Skellefteå över helgen så de blir awsome! :D


Äntligen!

Halloj, i förrgår var vi i lillkorsträsk å hälsade på, de är så otroligt fint där.. Vi badade å mös på, igår vaknade ja.. Å de va i princip allt ja gjorde å såg film haha, mådde lite halv dåligt så Jocke tog hand om mig :) sov hos han inatt å käkar frulle nu. Å klockan 2 ska ja hämta upp Malin som ska bo hos mig i några dagar :D fyfan va kul vi ska ha, smiggarna återförenas❤


Ödemarken

Hejsan! Gjorde inte så mycket igår vad ja minns, for till stan ett tag. Sen hälsade vi på lillebror som är på läger långt borta nånstans! Mycket mygg var det där iaf.. Idag for ja å va me jonte Mattias å Gustav! Å de va mycket kul, for ut me båten å gjorde roliga saker ^^ sen körde ja moppe till Jocke å här slaggar ja inatt! Dom har massa middagsfrämmande här nu så ska va lite social, puss


<3

Hei!
 
Kom hem för ett tag sen efter att ha spenderat 3 nätter hos min älskling! Vi har inte gjort särkillt mycket igentligen, bara mått. Igår var vi på kalas hos maggan, så då träffa vi ju en massa trevligt folk!
Har inhandlat lite gotta, en massa frukt och choklad osv! Myys.
Dom har också blivit "ägare" av en hund för en vecka! Dom tar hand om den medans ägarna är bortrest, den är sååå söt hihi ^^
 
 
Blir en tidig kväll känner jag ( fast vi vet alla att det inte kommer bli så ) ;)
 
Pusshej!