Torsdag

Hejsan
 
Helt glömt att blogga, vaknade typ halv 3. Vettefan hur..
Sitter å ser film med mamma å lillebror nu, har it gjort så mycket. Bara fotat en av ja å malins foto projekt innehållande färg haha, de va roliigt :D 
 
Skulle nog varit me moa ikväll men började må lite dåligt, de komm helt plötsligt, började må jätte illa och orkade verkligen inte röra på mig. Nu är de dock bättre så hoppas jag inte blir sjuk!
 
men jaaoo, nu ska ja chilla sen lägga mig lite tidigare än ja gjorde igår haha..
 
Å justja!! Ville ha en sminkning som liknade lite en färgpalett om ni förstår, och det blev ju rätt bra ändå! Måste bara inhandla en ögon primer och makeup borstar! övning ger färdighet ^^
Puss!
 

Hoomee

Hemma! Lite skönt ändå, fast nja ;) eller haha kan it bestämma mig! Har haft otroligt kul, träffat fina personer!
Blev också precis antagen till en asbra sida, en massa rea på kläder å skor upp till 80%, bra då jag ska beställa lite klackeskor osv ;) Humöret är på topp just nu!
 
Ikväll kanske ja far till oskar om de går! Annars vet ja inte riktigt, har sovit nån timma inatt bara men har ändå mycke energi! Shama, paulas katt, väckte oss hela tiden inatt, klev i vårat ansikte å höll på den jäveln.. tur hon är söt. Ont i ryggen har ja, men de kanske mamma kan fixa!
 
Åå har så mycke å berätta men då skulle inlägget bli så hääääääääääääääääääääääääääääääääär långt så det skippar jag!
 
Ni får nöja er me de ja berätta ^^ 
Justja, stannade i skeå för å vänta på bussen i typ 3 timmar så vi gick på stan å shoppa! Fick me mig en ny mössa å en snygg tröja! Woopwoop
 
Pusspuss
 
 
nån bild låna ja från paulas blogg fan!
Sen så har ja en maaassaaa fula videosar också... hehe.. fast dom kan ja it lägga in här xD Å ja å paula va lata som få.. då vi va ute å gick ba.. ville vi dö xD
 

Norsjööö

Går inte in på detaljer nuu för de ork ja it, men igår då vi kom till skeå va vi tvungen vänt där i nåra timmar så vi mötte upp Malin å va me henne ett tag, sen då bussen kom fick vi följa me på en roadtrip runt i skeå tills bussen skulle gå på en å en halvtimma, yeahh yolo.
 
Kom hit sent igårkväll ådå sov vi hos martina, har gått en mil idag å gjort olika saker, ätit på cafe osv.. Gjorde också Anns röda sås me pasta idag å de blev braa juu :D Ska nog snart ut me folk å epor åså så ska gå och fixa oss. Sen blire mys å sover hos martina inatt också, imorn far vi till tallheden och kör skoter!
 
Mår iaf gott häär, så nu vet nii
Pussar
 
Bild: Myser me lillbjörnen i de fina vädret!

Om nåra timmar..

... går bussen mot norsjö! :)
 
Förvänta er inte så mycket bloggning då jag är där, bloggar om ja får tag i en dator :)
 
Har packat det mesta nu, bara smink åså som ska packas sen! Å solbrillorna ska också få åka med i väskan haha XD Man måste ju passa pååå
 
Åå ska bli så kul! Längtar
 
Vaknade för en stund sen å sitter å äter lite frukost, solen skiner, vetit va ja ska göra fram till 5 :s
 
Puss heido!
 
fan va ja saknar.. helt sjukt!
 

Ställ dig upp

Heii
 
Var in till öjebyn en sväng och hjälpte farmor med lite saker å tjänade moneyy, sen for vi till stan en sväng.
Hemma nuu me hööög musik i lurarna! 
 
Ska fara å hämta brorsan på vallsberget senare, tänkte gå ut å kolla lite på skoter körningen där också! :D
 Ikväll blire ingenting, ligga i soffan å kolla på melodifestivalen sen packa väskan och se till så att allt är med till imorn! Fan va jag längtar att fara till Norsjö, å lämna lilla Piteå ett tag.
 
Pussar
 
Några halvgalna cambilder, yeyee
 
 

Justin bieber

Men shit glömde nästan berätta!!
 
Idag köpte vi 3 biljetter till justin bieber som är om 2 månader! OMG
 
Då malin ringde var vi på busscentralen i stan, vi började gallskrika å krama om varandra å bara skrek av glädje ( överdriver inte ) Tur inga var där...
 
Är så lycklig, så mycket som vi har kämpat för att få tag i dom.. och nu är dom våra! Så nu äre bara å boka resan ner då å boende, omg längtar! Ska få se världens bästa kille, Justin bieber ♥♥
 
 
Kommer gråta av glädje då vi är där haha
 

No music no life

SItter helt ensamm i soffan å lyssnar på musik
 
Har varit inne i stan typ hela kvällen
 
Ska slå på nån film sen soovaaa
 
Gonatt!
 
 

GLAD

HEEJ
 
Äntligen looov, ahhh. Ska bli så jädra skönt! Ska ladda upp för att sedan komma tillbaka och verkligen försöka köra på i skolan! På söndag följer ja med paula till norsjö och är där i nåra dagar så de blir awsome, å hänga me en massa folk å hitta på rackartyg.... ( nädå mamsi skojade bara.... ;*)
 
Blir nog förmodligen å vara med Paula ikv å hitta på nå! Är astrött så blir chockad om jag lyckas hålla mig vaken till 00.00 haha!
 
Pussar!
 
 

Lallaa

sitter å sjunger i skype å irriterar mattias, just nu sitter han och skriker " SLUUTA SJUUUNG", sen börjar han sjunga nån kattlåt för att distrahera mig haha..
 
Ska strax duscha å sen ska ja läsa lite mer so, sååå tråkigt
 
Så kommer min kväll se ut, vi hörs puss
 
 
Från min instagram, glöm inte att följa mig @ linanhs. Och vill ni skriva något till mig på kik så skriiiv! Heter linanhs där också :)

2 cool 4 school

 
 
Hallå där mina vänner! Har extra engelska så sitter vid datorerna å gör it så mycke! Ikväll har jag inga planer, förutom å läsa lite so! Om krigen hehe kuul..
 
 
 
 
 
.
 
 
Å kolla  så söta bilder ja hitta ´på datorn!!
 
Från nångång i 8an, tror det var i slutet då vi it orkade bry oss hur vi såg ut så gick omkring i mjukisar å inge smink, härligt!
 
 
 

Varmt eller kallt vått eller torrt i alla väder vi lever för sport

^our song hah
 
 
Gick ju som sagt på stan me malin idag, fick me mig en tröja hem faktiskt! Å de gick ju bra me skinnjacka, var faktiskt inte så kallt! :D
Satt å väntade på bussen på bussstationen åsså kom de en söt liten unge som sprang till oss hela tiden haha, Jag och malin borde nog adoptera en liten unge♥ Swag
 
Ska gå å göra lite chai te å chilla, sen får john blund ta över
 
 
Pussar!
Arkivbild

Mongomalin

Tjena!
 
Tänkte bata skriva lite snabbt innan ja går till bussen! Idag trotsar jag kylan å tar skinnjacka faktiskt! Nu tänker ni väl att ja är dum i huvudets om tar skinnjacka nuuu.. meen! Vill pröva, haha saknar den.. så får se om ja fryser ihjäl men testa kan man ju göra!
 
Efter skolan far jag å malin till stan, kul de ska bli å få gå me min mongovän på stan igen♥
 
 
Puss!
 

-

Drar in till stan ett tag å är me min vän katarina! Oskars mamma alltså! Och Oskar också såklart! ;))
 
 
 
 

You pull on my heartstrings

Tjääna
Inget intressant hände på skolan så orkar it skriva om de, imorn efter skolan far iaf ja å malin på stan så vi kan hitta nån makeup artist! Har hittat mycket inspiration idag och tror det hära kommer bli asbra!!
 
Ska strax äta typ världens goaste mat * kycklingtaco*, och sen blire nog en spontan tripp in till stan, å efter det så ska jag in på rummet å läsa igenom lite no sidor..
 
Vi horjes, puss
 
Åkte skridskor med ett leende på läpparna... Let's make the best of the situation liksom, eller hur de nu var!
 

Home

Tja
Matte hämtade mig på skolan åsså for vi till han å käkade osv, sen for vi runt och bara körde runt ett tag, vi stog utanför körskolan och väntade på oskar ett tag men dom kom aldrig så vi for. Sen skjutsade han mig till dansen.
Det mesta av dansen sitter nu, fast de är lite kaos i mitt huvud men! Det fixar sig! 
Sitter å chillar mest nu, skridskor igen imorn. Kul ens
 
Gonatt!
 
 
Farliga

Som 2 bambi's på is

 

Yo

Sitter på skolan å lyssnar på musik å har svenska. Efter skolan far jag nog in till stan med mamma och kanske bokar en tid för slingning, men är orolig.. vetit vad jag vill, vilken hårfärg jag trivs bäst i liksom? Kanske gör de ljusare nu ett tag sen får ja väl färga tillbaka?
 
Sen efter det far jag nog till Mattias fram till dansen börjar. Ha en bra måndag, kan man säga så fastän man vet att måndagar suger mest av allt? jaja ;) Puss!
 
 
 
Less på skola.... Yolooo

Ge upp.

Till er som håller på å skriver till mig i frågelådan
 
 
För det första, jävligt fegt att ni inte ens står för erat namn. För det andra, sluta håll på å skriv såna saker om mig, För det tredje så verkar ni inte känna mig överhuvudtaget. Mina vänner känner mig. Och skulle ni fråga dom så tror jag knappast att ni skulle få det svaret ni vill höra.
 
Försöker ni få mig att må dåligt, jävligt roligt eller hur? Låt mig bara vara snälla
 

Skandal

Måste bara.. hehe...
 
Vilken jävla skandal att inte Janet leon gick vidare i melodifestivalen, hela skiten måste vara uppgjort, sverige har väl inte råd att annordna 2 esc i rad..  En bra låt gick iaf vidare igår.. men allt annat suger ju.
 
 
Tur att vi iaf kan lyssna på hennes låt på spotify nu, nöter den redan
 
Janet Leon – Heartstrings
 

They don't know about us

Hej på er!
 
En liten uppdatering tänkte jag att jag kunde göra, och förhoppningsvis så fortsätter jag göra uppdateringar imorn och i övermorgon osvosv.... 
 
 
Tänkte följa med pappa in till farmor och farfar, sen blir det nog en vanlig tråkig söndag om man säger så
 
Men vi hörs!
 

-

Ni är så söta som fortfarande tittar in på bloggen, loggar in och kollar varenda dag så ser era kommentarer osv också så ni vet! Så ni kan fortsätta kommentera å fråga i frågelådan. Är nog snart tillbaka på bloggen, behövde en paus ett tag bara, hoppas ni stannar kvar, för är snart tillbaka.♥
 
 
 
 

Ärligt

Har funderat på att lägga ner bloggen, får se hur det blir.

U got me begging for more

      
 
Hellu, stannade hemma idag, halsen tog stryk och hela kroppen kändes bara som bly. Ska vila upp mig så jag förhoppningsvis är frisk imorgon! Tänkte hämta några filtar och linda in mig i å sedan sätta på någon film och se hur länge jag håller mig vaken. Ha en bra tisdag! Puss
 
 

Klasströjor

Hei!
 
Efter skolan for ja å josefine in till stan en sväng å kollade runt lite snabbt, sen käkade vi och sedan gick jag till jocke där jag var fram till dansen! Håller på å övar på en dans som vi ska uppträda på en show som en tjej på strömbacka har gjort! Spännande!
 
 
Käkar lite å tare lungt nu, fick våra klasströjor idag! Fett jävla snygga alltså, har man sett nå vackrare? :')
Den ska jag bära med stolthet haha!
 
 
Pussar!
 

Du är den vackraste jag mött

Hej folket
Sitter å käkar frukt, har blivit mycket frukt på sistonde hehe.. men de är väl bra! Vile gå ut å gå idag men det börjar bli mörkt å tror paula är i stallet.. men nu i veckan så måste vi seriöst fara å simma å inte skjuta upp det hela tiden!
 
 
Har även lärt mamma hur snapchat fungerar idag, haha.. herre..
 
 
Men ikväll blire å ta det lungt, duschaa å sova haha
 
Ha en bra söndag!
 
 
Puss
 
Stockholm i mitt hjärta, konfrimationen 2012 ♥
 

Morgon

Hellooo
 
 
SItter å äter frukost å kollar på cp jocke som håller på... x) For till dennis igår kväll me jocke å paula å hos dennis var det en massa folk sen så såg vi jackass haha
 
Såg först melodifestivalen å käkade en massa frukt men de sög ju såå...
 
Kanske följer mamma in till öjebyn eller stan sen får se
 
 
Pusspuss
 

Kallt

Har hunnit vakna å in till stan å käkat på röda lyktan med jockes familj! Svin kallt ute.. avlider typ..
 
Ikväll kaanske jocke kmr, annars så vet ja iaf att paula kommer! Åsså ha hon köpt lite frukt osv så de blir ju mys!
 
Har inte något mer speciellt att skriva, Sköt om er!
 
Puss
 
Och om cirka en månad så äre dags att ta ett steg mot att bli ljushårig igen!
 

kvällen

 

I was praying that you and me might end up together it's like wishing for rain as I stand in the desert

Helloo
 
 
Sitter hemma och diskuterar med min moder VARFÖR jag borde få en iphone.. enkla resonemang.. för att min mobil är paj och hela skärmen är sprucken..men det verkar inte funka... ONE LIKE ONE PRAYER!
 

ska käka lite middag sen far jag till paula ett tag, åsen blire väl hemma fix, en lugn kväll!
 
Helgens planer wio, far till stan imorn är iaf klart! :)  Sen på lördagen ska väl jag och paula försöka få oss lite träning på något sätt.. lite kallt å simma i sjön kanske.. :s
 
Jajaaa nu vet ni det mesta, har även mer nationella imorn! Önska mig lycka till!
 
Puss
 

Kan du hålla på en hemlighet jag är ikke den du tror du vet

Halloj!
 
Sitter trött framför datorn och käkar frukt, ska snart börja gå ner till bussen, orkar intee
 
Lång dag idag också... men efter skolan far jag iaf direkt till paula och grattar Malin som fyller år idag! Å käkar tårta osv :D
 
 
Så vi hörs later! Heidoo!
 
 

-

Snabbt inläägg
 
Tänkte käka lite nu sen får vi se om ja drar in till stan ett tag
 
 
Å imorn vet ja it riktigt va som händer, kanske simmar me paula om vi it gör de på lördagen typ..?
 
jajaj ja lever iaf!
 
Puss
 
Cuute
 
 

Drömmer mig bort

Tänk då vi blir 18 å far utomlands Paula..  fan va vi kommer steka xD Ååå kan tiden gå lite snabbare..

Tumblr_lxruhx0ia51r29g7ao1_400_largeTumblr_mhsrk0axoq1qdcne5o1_500_largeBeautiful-boy-cute-fashion-favim.com-625645_large
 

Nationella prov

Halloj!
 
Sköönt å va hemma, men planerna med att sova får vi se hur de blir.. ;) Men trodde vår klass skulle vara speciella men alla fick tydligen sluta tidigt idag för att lärarna hade möte..haha :(
 
Tror iaf provet gick bra! Var inte sådär jätte svårt..
Hoppas det gick bra för alla er andra 9or i landet haha!
 
 
Får se vad jag hittar på!
 
 
Pussar!
 
Lycklig
 

Kärlek

Längtar som faaan! Ska vara där på premiären! Längtar
 
 

In tha hood

Halloj
 
Jocke var här ikv åsså for vi till paula ett tag osv, skrämde ihjäl paula..och hennes hund.. som tror jag hatar mig mer än vanligt nu xD
 
Men de va iaf en braa kväll
 
Imorn har vi svenska nationella från morgonen till typ halv 12 elr nå, åsså får vi ha godis osv så vi håller oss vakna, sen efter det får vi sluta! Såå jäädra skönt! Då ska ja hem å sova typ..
 
Men nu ska jag sova, pussar!
 

Dans

Chilling an tha computer å vetit va ja ska skriva, har dans ikv å mami hämtar mig kl9! Puss 
 
 
 

Mysigt

For ner till häggboms backen med paula å åkte, haha helt stört hur dåligt det gick för oss, men mysigt vare!
 
Å paula drog mig både dit å hem på madrassen hahahahha, min slav♥
 
 

 

This goes radioactive

Hello!
 
Hade världens mysigaste kväll me min fina vän igår! Dock så sög ju melodifestivalen men.. vi laddade ner någon film som handlade om tsunamin i thailand, fy vad hemsk den var, men så himla fin!!
 
Sen har jag varit på massage i stan idag, skönt som fan var det, höll på å somna typ..
 
Å nu ska jag käka sen far nog jag och paula ner me varmchoklad åså ner till häggboms backen å myser å kanske åker madrass? ahahha, jaja fint väder ju, då ska man vara ute! ;) Å brorsan tog skotern till hortlax så annars skulle vi nog kört..
 
 
Pussar!
 

Gårdagen

Halloj!
 
 
Igår kväll for ja till Jocke å var där ett tag innan vi gick in till stan där vi träffa ett gäng personer! Sen gick jag,jocke nathalie och lucas ner till sunes där vi mötte mer personer! Sen gick ja å jocke upp till bion där paula å johan var å sen åkte jag hem me paula! ^^
 
-
 
Och idag ska nog ja å mami fara å sola lite, å sen handla till ikv! Paula kommer hit så vi ska mysa på till melodifestivalen, åsså tänkte vi fara ut å springa lite eftersom badhuset inte hade öppet så länge..
 
Ni får ha en awsome lördagskväll!
 
Pussar!
 

Ny header

Tryck f5 om ni inte ser den
 
Tack till torpenbergs! Hon som gjorde min förra design, vart så less på den gamla eftersom jag haft den ett bra tag så det var dags att byta! Tycker den nya blev jätte fiin! Va tyck ni? :D

IIhhh

Gjorde precis världens galnaste sak! ahahhah, va tvungen ringa paula å berätta hon skrattaa.... för de är ju me hon ocksåm men ni får it veta.. var bara en liten rolig sak xD
 
 
 

åjustja tänkte bara lägga ut en bild hur min mobil ser ut just nu.. snälla ge mig en iphone NU
 

INTE NÖJD!!

... kan säg att ja å paula kokar lite innombords.. alltid äre nå som inte ska funka, den här gången äre inte ticnets fel utan bankens som inte ville funka!!! Ååå, 4 justin bieber biljetter på b sektionen flög ur handen bvara sådär.. förstår ni känslan? ( cut )
 
 
 + att hela min mobilskärm spruckigt! Cuttar mig typ på den nu :((
-
 
 
Stannade hemma idag, kände mig bara sliten, ont i huvudet å nä.. kunde it sova nå inatt typ, men har kanske planer till ikv så de blir bra! :D
 
Ska ta mig en dusch å klä på mig å tänka på annat
 
 
Puss!
 
Prövade redigera lite bilder, dock så blev it stavningen åså så bra kanske.. orkade it kolla upp de så de får va såhär nu xD