Off with your head dance til your dead

hallojjsan
 
tänkte berätta lite kvällsplaner!
 
Kring halv 6 kommer josefine hit och då ska vi fixa oss osv, sen åker vi med paula och martina in till stan där vi ska på "disco" , igentligen är de en massa som spelar musik osv.. :) Sen ser ja å josefine lite innebandy match tänkte vi! Och sen far jag hem kring 10 å vilar upp mig inför den tidiga morgonen som väntar!
 

Låter som det kommer bli en bra kväll. Och får inviga nya party bh'n haha! ;)
 
Puss!
 
Första bilden är från i sommras i borås, och de 2 andra är innan vi skulle på nå disco nångång! ;)


Några VILL SE!

Hanzel and gretel wich hunting
 
 


 
 
                                                                   Berättelsen om pi
 
 

                                                                     Wallander den orolige mannen


 
 

Pitch perfect

 
 
 
 
 

Dreaming is beliving

Hajj!
 
Dagens höjdpunkt var helt klart dansen, känner att enda roliga dagen i veckan är torsdagar för då har vi dans, ehhe annars är jag lixsom forever alone framför datan varenda kväll. ( nolifer)
 
Trodde inte dansen skulle sitta alls.. men nu sitter den mycket bättre! På lördag äre uppvisning med min underbara grupp! Taggad till tusen :D
 
Ja vad ska jag mer säga? Har vart på dåligt humör hela dagen typ för ryggen värkeeer.. Annars så for ja ju på stan å shoppa me malin, de ägde. Fick med mig en party bh! ( kallar den de) Och en tröja från bikbok. Dock har jag ingen bild på tröjan men den kommer ni säkert få se någon dag. 
Nu ska jag sova, godnatt på er kära läsare!
 

It's burlesque

Hallojj
 
Ja å josefine fick världens coolaste plan i huvudet idag! Men ja.. får se vad som händ. blire it på julspexet så får vi fan se till att de blir på nå annat sätt haha. Åhh så roligt de skulle va!
 
Ska försöka lära mig andra versen till who you are idag, skulle vara gaanska bra om ja kunde lite till imorn! Och imorn får vi se om ja far på stan efter skolan åsså shoppar ja liteee ( hehe) åsså ät ja å sen far ja på dansen! De skulle sitta perfekt ;)
 
Annars så chillar jag nog på ikv, pluggar lite, ser någon mysig vinterfilm kanske? mamma håller på å sätta ut typ 1000 tomtar i huset, vars man än går så står det en liten peddo tomte där ba "heeeejjj.." Ah! Haha nämen! Mysigt med julkänslor, tycker inte ni de? Och nu då snön kommit!

 
Hoppas vi far upp till Jäkkvik med oskar i vinter! Då kan vi köra skoter race haha! xD
 
 

hahahha fucking funny

 

Disney nostalgi

Hejsan hoppsan!
 
Dagen var helt ok, orkar inte gå in på detaljer, men höll på att svimma på gympan, blev så varmt å jobbigt + att jag inte hade ätit något på hela dagen. Grymt av skolan att ha fisk VARENDA vecka, riktigt grymt hejja på er! Hatar fisk.
 
Snart kommer iaf jesper hit, får väl se vad vi hittar på. Sen tänkte jag iaf se Anastasia! haha har fått disney nostalgi, satt å sjöng låtar från alla möjliga sorters disney filmer me brudsen idag, Aladin,Pocahontas,Lilla jsöjungfrun, Anastasia.. Tur man aldrig riktigt växer upp ;)
 
Aja finns inte så mycket mera att säga!
 
 
Pusspuss
 
Gjorde plättar idag som blev totalt misslyckade, Fick till en bra och den är på bilden.. hehhe Shh! Men hallå.. skyll er själva om ni väljer att sätta mig i köket.
 

Bilder från Astrid på luffen


Fuck you thunder, you can suck my dick

Hallojsan!
 
Dryg dag, å ont i ryggen.. otroligt trött efter helgen också, och gör ALLTID samma misstag..varenda kväll intalar jag mig själv lixsom " 'ähh ja lägger mig sen.." Åsså orkar jag inte kliva upp på morgonen och det slutar med att jag får 10min på mig att slänga på mig kläderna och allt.. Hmm..
 
Nu tänkte jag iaf lägga mig i sängen med godis och se världens bästa film, vilken tror ni de är? Om jag säger såhär.. En jävligt crazy liten björn.. ;)
får se om bilderna från helgen kmr sen eller imorn.. om ja somnar så kommer de imorn okeii?

25 november

Börjar detta inlägg genom att tacka allihopa för en galet bra helg!
 
Längtar tills dansen på torsdag nu..haha! :') De gick super bra idag, vi är ju bäst! Mellan showerna så käkade vi och lekte i vårat rum, de va super kul! Vi körde nån lek då man skulle blunda,hänga personer å blabla! Inte hänga på riktigt men ni fattar! ;)
 
Sen fick vi en ros också! Hihi. Våran grupp är helt klart den bästa dansgruppen ever. 
 
Ni får 2 bilder från instagram resten får ni imorn, nu ska jag lägga mig i sängen å käka godis
 
Hörs!
 
Btw! Gjorde en ny kategori som heter dans, tyckte det kunde passa in eftersom jag börjat skriva om dansen, så de kan ju va kul!
Dans maffian 4 ever♥
 


Till alla falska..

Hejjsan, tänkte skriva ett litet inlägg bara, få det ur systemet.
 
 
Tänkte bara säga till alla mina falska vänner. ( alltså inte alla mina vänner, men antar att ni själva vet hur sann ni verkligen är)
 
iaf.. hejdå till er! Jag behöver inte er, det enda ni gör är att få mig att må dåligt och varför skulle jag förtjäna det? Så nu säger jag adjö till er, så jag kan lägga all min positiva energi på personer som verkligen förtjänar det. Har såå många fina vänner, och tänker inte längre lägga ner energi på er andra då det enda ni gör är att göra mig besviken gång på gång.
 
 
Puss hej!
 
 
 
 
576879_478285618856881_699190221_n_large285452_389956544406777_896309763_n_large
 

Burlesque

Någon mer än jag som älskar filmen burlesque? Tycker den är så himla bra å blir så glad av den!
Musiken å allt i filmen äger verkligen.
Då de börjar sjunga å dansa vill ja lixsom bara hoppa upp å dansa runt i vardagsrummet, därför ser jag aldrig den "in public".. haha skämt åsido..
Men ni som inte har sett den borde lixsom springa till närmaste hemmakväll å hyra den! Eller bara ladda ner.. då slipper ni bli anfådda och ligga och flämta på golvet i affären.. ni väljer!
 
Men kan nästan garantera att ni kommer gilla den om ni gillar lite såhära musik/dans movies, Och Christina aguliera i huvudrollen också.. Amazing :D
 
 
Nu tänk då jag slå på den!
 
 
Pusspuss
 

Dance, love, next

Hallojjsaaan
 
Känner glädjen i mig! Är otroligt lyckligt lottat, har lärt känna såå många nya fina vänner. Fastän vi dansat med varandra har vi lixsom inte haft stund att lära känna varandra som vi nu gjort. De är verkligen världens bästa. Dans maffian! Vårt nya namn ;)
 
Efter backa skyndade jag mig tillbaka å böt om osv å repade, sen fick vi en privatbuss ner till stan åsså gick hela gruppen å käkade på max å bara snackade sådär! Sen for vi tebaks till Acusticum där vi repade mer, ganska stressigt med alla ombyten åsådär men ACK så roligt!
 
Imorn smäller de! Det vi har repat på hela dagarna :D Vi gör 2 shower, klockan 2 och typ 4, Sen får vi se om jag kikar på skyltsöndagen annars far jag nog hem efteråt.
 
 
Och ikväll kanske olivia sover här, vet inte riktigt hur de blev, Men ja.. Annars myser jag på i soffan med film och godis och taggar morgondagen! Ska också försöka ta lite mer bilder imorn haha!
 
Heidoo!
 

...

Halloj!
 
Så jävla stort misstag att låta juryn rösta vem som skulle ut, klart andreas röstar på malcom, då är ju awa's största hot borta lixsom? Jävla sämst...vill it fortsätta kolla på x-factor nu, malcom skulle ju vinna! Om tittarna skulle fått rösta så skulle jem åka ut jävlat! Å hur kan benny vara kvar!? ahhhhh
 
Okej..
 
 
Ska strax bege mig mot strömbacka för att kolla in lite olika linjer, ska försöka vara tillbaka på acusticum halv 1 så jag kan gå och käka med tjejjorna. Sen slutar vi dansen halv 4 å då får vi se vad jag gör
 
 
Horjes!
 
Bredängstil ♥

Dance

Har haft så otroligt kul ikv! Vi har världens louge! Inte så jätte stor men jätte cool, typ stor soffa, toa bastu osv! Hihi! Sen satt vi å snackade mellan danserna i lougen,åt, tränade osv! Känns som hela gruppen har kommit varandra mycket närmare! jätte kul :D
 
Längtar till imorn!

Vad gör vi? Nu kör vi!

Du käre lille snickebo här kommer jag igen
 


When will you realise, that baby i'm not like the rest

Heii!
 
Intervjun vart bra! Tror faktiskt den här "dokumentären" kommer bli riktigt bra! Och de är jag verkligen glad över, och är glad över ämnet vi valde också eftersom det borde spridas mer information osv om det.
 
Annakarin var supersnäll och gullig så fastän vi inte hade träffats förr så gick det super bra,  lite pinsamt är det ju alltid från början men det släppte ganska fort! :)
 
Beställde pizza påvägen hem å klockan 7 drar jag iväg på dans rep. Awsome
 
 
Hejs!
 
Och eftersom det var så jävla jobbigt med redigerade bilder så får ni väl se en HELT oredigerad bild. Nöjd nu? 
 
 
 
Och en random suddig bild som blev
 
 
 

5 Confessions

 
  •  Min hjärna ser oftast inte det som verkligen finns i spegeln
  • Hatar att äta frukost.. Är aldrig hungrig på mornarna så äter senare ist!
  • Har många smeknamn.. Lill Öström, Blondie, Mini osv.. Kan ju säga att det inte är favorit namnen..
  • Hatar personer som aldrig håller vad de lovar.
  • Har ingen aning vad jag ska gå för linje på gymnasiet, how you know that lixsom? Fattar inge..

Let me give your heart a break

Hello people! 
 
Behöver inte ens gå igenom skol dagen eftersom det var så ointressant så! Hade dans ikv, hehe standard att ja börjar prata om dans... Tur de är min blogg då! hihi!
 
Gick sådär, missade ju träningen i lördags så kunde inte alla steg till andra dansen, får nöta ikväll/natt och imorn! Vill att den ska sitta lixsom ;o
 
Sen imorn efter skolan drar ja olivia å josefine in till stan och intervjuar annakarin! Och sedan dans på acusticum Puss på er!
 
Bild från någon dans uppvisning

Ajaj

Hallojj
 
Inget speciellt har hänt denna dagen, lite planeringar åsådär. Imorn äre dans, på fredag efter skolan ska vi å intervjua! Kommer bli super spännande, har aldrig gjort en riktig intervju förr hehe ^^ Det är till ett so arbete som jag olivia och josefine ska göra!
 
Å efter intervjun ska ja på dans rep, sen lördag dans rep hela dagen fast ska smita iväg nån timma för att fara på öppet hus på strömbacka, å sen söndag äre showtime! Roligt!
 
-
 
Förövrigt så gör min rygg ont som fan, riktigt ont alltså. Orkar inte röra mig och får huvudvärk, vill till en sjukgymnast.. nu. Och mormor är dålig. Ja..livet är inte på topp just nu om jag säger så.
 
Ska gå å göra mig en fruktsallad nu, ha de!
 

Lalalla @skolan

Leker på i skolan, å är så stark att ja å Olivia bröt sönder låset mohahah


Länkbyte!

Länkbyte med en söt brud, kolla in hennes inspirations blogg!
Klicka på bilden för att komma till bloggen 
 
 
 
1040_486804228027004_2080338301_n_large

You can't let people change who you really are, you were born to stand out.

Du ska aldrig låta någon trycka ner dig, du är unik. Varför vara som precis ALLA andra? 

Ställ dig framför spegeln och le. För DU är vacker. :)

Stråla likt solen gullungar. Puss på er.


Lay me down on a bed of roses

Heej!
 
Såg precis att 2 avsnitt av portkod kom ut! Måste see!
 
Annars då? Ja dagen har inte bjudit på något särkilt, förutom kicki som bjöd på glass hehe! 
Har börjat fundera också.. känns ju som ett måste att gå på öppet hus på strömbacka, men har ju repetion med dansen då så har ingen jävla aning hur jag ska göra, om ja kan gå typ en timma eller nå? Jaja får fundera..
 
Ska gå å käka nu, sen plugga inför engelska provet som är imorgon. vi ses!
 

Sabaton

Har glömt berätta för er läsare att jag har köpt biljett till sabaton då de kmr till piteå! Fett gla'! :D 
 
Ska gå med Cassandra! Vi bestämde att gå tsm eftersom ja.. it så många andra av min friendzone som är tjejer lyssnar på sabaton så jätte kul att vi kunde gå då båda gillar dom :D
 
Tagga!
 
 

Photoshoot


It's my party and i cry if i want to

Tjäna!
 
Dagen var rätt bra ändå. Har börjat planera lite inför franskarna åsådär.. Å hela helgen nu ska ja ju dansa! Så försöker få in någon lite kul sak mellan tiderna där haha!
 
Å matte provet gick bra faktiskt troja :D
 
jaja men ni får en liten bild sammanfattning från igår och i förrgår
 
 

We can go hard or we can go home

Hajj!
 
Såg ju som sagt breaking dawn idag, och fotade! Seriöst vad kan jag säga om breaking dawn utan att spoila.. Den får helt klart 10/10 iaf!! Otrolgit bra, herreguud! Kom på mig själv med att sitta å hålla andan tills jag höll på att svimma så var tvungen börja andas igen, sen höll ja på å börja gråta också.. alltså allt som ska vara i en bra film ;)
 
Så sorgligt att allt liksom är slut nu.. Får köpa filmerna så ja får sitta å se de hemma så blire inte lika ledsamt!
 
Sitter iaf å ser solsidan nu, sen ska ja lägga mig!
 
Å ni får bilder från igår imorgon eftersom jag inte har sladden nu
 
Så pussar!
 
Var jävulskt svårt att få bra bilder, blev inte särkilt nöjd med någon av dem, men ni får se mer imorn iaf, men ljuset blev dåligt så de blev så mörkt, suddigt osv.. Vi får ha en till photoshoot då snön kommer

Fucking funny xD ( natthumor..)

fina bilder från denna natt, nu ska vi nog snart sova. Hörs imorn..eller idag haha
 
 

Lule

Från lovet
 
Föresten.. Jeffrey campell!!♥ Blev typ kär.
 

 


You don't know you beautiful, and that's what's makes you beautiful

Heejj
 
 
Mobilen är tebaks nu! Dock inga nummer eller appar kvar..
 
Så ja, blev inge me olivia, ist kommer paula hit ikv å vi ska ha lite spakväll sådära och bara ta de chill! Mysigt! Sen imorgon ska vi nog fota och sen bio!
 
 
Ha en mysig lördagskväll, Kraamis
 
Kommer ett inlägg efterhejn med lite bilder från då ja å josefine va i lule
 

Det hade kunnat stå datumet här.. men ja är så dålig att jag inte ens kan datumet...

Halloj!
 
Sitter hos oskar,pappa gör nå me olle å meckar å håller på.. Så vi sitt vid datorn!

Ska till mormor sen å hämta mobilen å så, åsså kanske ja skulle vela sola.. om ja får tag i olivia!
 
Sen så kanske ja sover hos henne eller hon hos mig
 
Så nu vet ni, hejs!
 
Från skolfotot!! :D

Och vi slår till igen!

laddade inte upp video klippet på videofy annars hade ni kunnat få se, men ja har ni nå intresse av att se den så får ni väl höra av er xD
 

långt ovanför finns det ett land där man kan gå i sol på en strand

Halloj
 
Kände ni igen rubrik texten? Det hoppas jag, Iaf ni som har haft en barndom haha!
 
 
Blev ledig från skolan idag! Bussarna slutade gå pga blixthalka. Hade tagit mig till skolan ändå min våran mentor sa att vi it behövde komma så då blev vi lediga! Hhihi hon kan nog va bra ibland :)
 
Så har laddar ner film som ja nu ska lägga mig å se, ska sätta upp håret, göra te och bara mysa.
Har lust å se trassel igen! Den ägde ju! Hmm.. hihi får väl göra de ^^
Ha en bra helg allihopen! de är nu värda♥
 
The story begins with a light in your heart, a fantasy, a dream and a spark
Once you believe you are ready to shine
The princess inside you will show
You are the glow.
 

I'm ready for ya

Hello!
 
Sitter å ser revange, dansen gick bra! Det börjar ta sig nu, och Astrid lindgren showen kommer bli riktigt stor! Fick träffa och öva med " emil i lönneberga" idag också och det visade sig att det var hannes som skulle vara han! Haha kul :D
 
Imorn efter skolan far jag till jesper eller så kommer han hit, å på lördag sover ja nog hos olivia!
 
 
Hörs imorn
 
 

Åsså måste ja dela med mig bara random av hajn, riktigt coolt gjort xD

R.I.P, to the girl you used to see her days are over, baby she's over

Heiii
 
Sitter å lyssnar på HÖG musik å allmänt tråkar, Kina provet gick sådär..vet inte hur jag ska säga :s
 
Ikv äre iaf dans å de blir skönt å träna. Öppet hus också.. fu. Mamma får inte komma, då far jag it......
Men josefine kaanske skulle följa, annars far jag ensam haha ^^
 
Ska fixa mig å äta å göra lite småsaker nu, hörs later!
 

True shit


Ny dans..?

Skulle så gärna vela göra nån sorts dans till Marry the night med lady gaga!
 
Har riktigt börjat nöta den, den spelas om och om på min spotify just nu..
Vad tycker ni? Får väl se hur jag gör, om jag ens har tid någon gång haha!
 
Lady Gaga – Marry The Night
 

Plugg

Hejsan
 
stannade kvar efter vi slutade och gjorde omprovet, tror det gick bra!
 
Nu och hela kvällen framöver ska jag plugga på som fan så jag får godkänt på kina provet imorn.. måste det vara så himladens mycket onödiga saker på det..ahh! Får göra en kopp chai te och bara...tänka!
Föresten.. har ju som blivit lite av en "te-drickare" nu för tiden.. Har ni något tips på nå gott te? :D 

Så nu vet ni vad jag kommer göra hela kvällen
 
Vi hörs! Hejs!
 
Får bli en arkivbild som vanligt, men ni! Får tillbaka mobilen på lördag och då ni! Då jävlar ska ni få nytagna bilder de lovar jag!
 



Hahah var tvungen lägga in hajn också! Humoor
 
 
 


Portkod 1321

Hallojsan
 
Såg precis klart nya avsnittet av portkod 1321, de äg ju!

Nu så ska ja väl typ plugga eller nå, har no prov imorn och so på torsdag, känner att de inte sitter så bra...fuu!
 
Jaja..men har en del planer till helgen iaf, men de får ni veta då! ;)
 
 
Puss!
 
Oppa gangnam style!
 

Happy hands and happy feet

Tjääna!
 
Skolan var helt ok! Innebandy på gympan.. alltså de enda jag typ känner att jag faktiskt kan vara bra på, så det var riktigt kul!  ^^  Dock så har vi bip test imorgon och är osäker på om min hals kommer klara av det.
 
Annars då, hade utvecklings samtal.. överlevde.. men känns ibland som att lärarna inte riktigt förstår..
 
 
Har pluggat lite nu åså, åsså har jag fått ett paket med 100 stycken piercing rengörnings pads typ. Perfekt! Så slipper jag stå och luta mig över handfatet varje morgon haha!
 
Men nu ska jag mysa på och göra chai te! Ha en bra kväll. Puss!
 
My darling! nä men.. en av mina älsklings skådespelare, det har iiinget med att göra med hans otroliga snygghet nejnej!
 
 
 

Min önskelista!

Okej, fick en fråga om jag kunde lägga ut min önskelista! So why not?
 

Problemet är ju att jag önskar mig lite dyra saker kanske? Men får hoppas att tomten är snäll i år.. ;)

Jeffrey campell skor
 


  •  Iphone 4
    Spotify premium

    Justin bieber biljett till globen

  • Pengar

    Å en epa! hahah

Dålig dag

Halloj
 
Jag och paula flådade på som vanligt igår.. har blivit för mycket godis på sistonde känner jag.
Vi såg iaf 2 superbra filmer som jag tycker ni borde se, den ena hette Mörkt vatten och den andra hette Älska mig igen.
 

Rekomenderar älska mig igen om ni vill ha en romantisk film å gråta lite haha :')
 
Annars så har ja faktiskt haft en riktigt dålig dag, hela allt kändes bara helt hopplöst idag. Så det var ju inte så kul. For iväg till farmor och käkade, å ja.. varit hemma sen trorja..
 
Men vi hörs imorn
 
heido
arkivbild

Hurts like bullets

Tjänaa!
 
Planerna för ikväll då.. Sover hos paula iaf! Sen nu kanske vi ska till katarina å de, om inte det går så far vi nog bara och köp nå godis å myser resten av kvällen. Just nu sitter jag och leker med camen, kul va? The typical lina typ.
 
Ha en underbar lördags kväll allihopa! Pusspuss
 
se som de spårar, tur man inte behöver vara normal ^.^

 
 

 

Find light in the beautiful sea i choose to be happy

Hejjhejj!
 
Vaknade rätt sent, kring 1 typ. Och det är mörkt nu! Ahh where's the light!? 
Tur man har ficklampa på mobileee.....Just ja min mobil är ju på lagning... Fuck 
 
Ikväll har jag absoluut ingen aning vad som händer, ska iaf köpa mig nå godis! haha. Skulle fotat idag med paula men vädret gjorde ju så det sket sig. Vi får ta det någon annan dag ist.
 
Men uppdaterar mer senare då jag vet nå planer!
 
Pusspuss!

Hittade 2 underbara bilder från i sommras då vi var i stockholm med konfrimationen! ♥
saknar faktiskt mitt ljusa hår lite..
 
 

ÄNTLIGEN!

 
..Har jag fått mitt älskade chai te! Tack katarina!♥ 
Detta kommer alltså bli min drog, heheh, ni måste pröva köpa detta alltså½
 
 

...

Vaknade imorse av att jag nästan inte kunde andas, halsen var så igensvullen och gjorde ont..
 
Så blev att stanna hemma från skolan idag också.. jävla skit förkylning
 
 
Har bäddat ner mig i soffan och ser på diney filmer..
 
Så nu vet ni,heido!
 
 

Käre lille snickebo här kommer jag igen!

Hallojsan
 
Känner någon sorts glädje som jag bara vill sprida! ihhh exciting! 
 
 
Dansen var super kul, övade till showen  massa saker, efter dansen tog jag mig en promenad ner till mammas jobb där jag ännu en gång spanade efter persbrandh! Och nog fick jag se han allt! 
 
 
Sen köpte jag en vitamindryck,halstabletter, å lite frukt! Snart frisk! 
Naveln gjorde dock gaanska så ont idag på dansen, den "hindrade" mig lixsom att göra en del saker men det får an ju räkna med, får igentligen inte dansa alls men har ingen tid att hoppa över nån dans så showen å avslutningen och hela köret snart är.. Den blev lite röd men har tvättat den ordentligt nu så tror det är bra!
 
Nu ska jag se revange! Puss!
 
bild tagen för nåra veckor sen
 

hahaha, Grattis Obama!



Lite sent kanske, men skyller på att jag legat och degat i soffan igår, men for till skolan idag iaf! Å ikv blire dans sen mammas jobb! Höres!



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beställa

Älskar hajn! Skulle gärna vela ha den till vintern, snygg varen också! Klicka på bilden för att kolla närmare på den :) Från sexybysweden
 
Sexy by sweden - Sexy Zip Hoodie hos Mylovebasket

Sjuk

Var hemma igår också, och idag då.. Igår satt jag och såg typ björnbröder 1,2, Å en massa andra filmer.. haha :D
 
Nu har jag och mamma sett nån film, annars så ligger jag väl i soffan hela dagarna typ.. Vill ha isglass! Men mamma orkar inte fara och köpa till mig.. wuä.
 
Jaja händer väl inte så mycket mera.. Så hejs!

tur jag har mitt älskade spotify som kan göra mig lycklig ;)

No one knows what is like to be the bad man.. the be the sad man..

Hejjsan
 
Min hals mår iiinte bra just nu.. ajj! Förkyld har ja också blivit! Hm..
 
Vill ha chai tee.. hoppas vi kan fara och hämta det hos katarina ikv eller nå.. Hon var i stockholm med jobbet och dom säljer det bara där typ, så då köpte snälla hon en burk till mig!
Fyy vad jag längtat, mums! Ska stänga in mig hela vintern och se på gamla disney filmer och dricka chai te! Sådeså.
 
 
Nu skypas de, men ska gå å käka någe,Fick sluta en timma tidigare idag och det var ju som skönt.
 
 
Vi horjes, heido sötisar!

 
 
 
Måste bara dela med mig även av den här coola flodhästen som jag hittade på xiaxue's blogg. haha frän.. eller nå? helt random bara

Kommer inte på nån rubrik...

hehe..
 
Hejjsan!
 
Snabbt nudå.. igår kväll kom josefine hit och vi såg Alvin och gänget 3 med lillebror och hans kompis, sen tog vi fram lite flåd och gick upp till mitt rum å slog på ny tv'n! ( Ja jag har inte startat den fastän den har stått ikopplad på mitt rum...) Åsså såg vi den där bra filmen som jag tipsade om!
Mamma ville tydligen se den med mig ikväll, jaja nog kan man väl offra sig... ;)
 
Sen låg jag i sängen resten av kvällen igår och kollade på tv, mycket bra kväll!  Och nu ska jag dra till Mattias,
 vi hörs!
 

Ett måste att se!

Hajn filmen måste ni se, såg den nyss med josefine och den får seriöst 10/10 av mig! Älskade den, kommer se den måånga gånger till! Ahh jag skojar inte! SEEE!!
 

Gothika
 

Röda linjen

Hejhej!
 
Mamma hämtade mig imorse, vi for då på morfars grav och tände ljus, sen for vi och fikade hos farmor.
 
Någon mer som såg x-Factor igår? Hahah jo de tror jag.. one direction var ju med.. Omg♥
 
Vem tycker ni borde vinna då? Själv så tycker jag att Malcom B, eller Awa borde ta hem vinsten.
Fyfan vad dom är bra!
 
Ikväll får jag se om jag får tag i något sällskap så vi kan mysa.. hhehe, nämen se film å må allmänt bra? Hör av er folket haha!  

Puss!
 
Någon mer än jag som blir ortoligt glad av de här låtarna?
 
Awa Santesson-Sey – Upside Down
Malcolm Brandin – Fest på röda linjen

 
 
Länge sen jag var me dom här grabbsen nu, i miss them..

här är en rubrik

hejjsan! Är just nu hos julia där också felicia å lisa är, jag sover här inatt. Får väl se vad vi hittar på för bus osv..men nu ska vi skrika oss hesa till one direction på x-factor. Så vi höres lates alligator!
 
 

I don't care, i love it.


I DID IT!

Heii friends!
 
Halloween saken igår va riktigt kul! Först for vi ut å hämtade Emil, sen for vi till skolan där andra folk var åsså var vi där å drog omkring osv, sen for vi å hämtade josefine, felicia och lisa åsså for vi å såg skräckis hos amelia och myste på!
Ni måste se Fraigle, så otroligt bra!
 

Å sen idag for jag till paula å käkade nudlar å kyckling wok, åsså såg vi tv osv.. Å klockan 4 for jag in till stan med mamma och piercade naveln! Gud.. jag klarade det haha! Gjorde jävulskt ont just då dom nöp ihop skinnet och tryckte igenom, men jag blundade och ja, sen var det över! Gör ju förståss ont nu åså, men de går över!
 
Yayyy nu är ja piercad!! :D Å senare far jag nog till paula där vi ska se smiley å mysa på.
 
 
Puss!
 

Bilder från halloween