Ändrade planer

Blev inte å äta ute ikv, blev ändrade planer.. ( som vanligt) å annat kom emellan. Men blir iaf å kolla på hockeymatchen!
 
Vad ska jag göra tills dess då..tråååkaaa.. finns det någon som vill göra något??

Regnregnregn

hallojsan
 
kom hem för ett tag sen, fick skjuts av matte till hortlax sen hämtade mamma mig där, skulle it va så kul å köra moppe i de hära regnet! Tack min fina vän för skjutsen!
 
Imorn blire å äta ute på resturang, farmor ska bjuda eftersom hon hade fyllt år så då ville hon äta ute med familjen! ^^
 
Sen ska ja å se hockeymatch trorja!
 
Gonatt sov gott
 

Vem är de vem är hon å vem fan är du, är de nån mer än jag som bara fuckar ut?

Tjenare!
 
Sminkingen igår blev super bra!  Fick en del tips som jag kan använda ^^
 
Efteråt så for jag och mamma på pentryt och käkade, blev så otroligt mätt alltså.. usch för mätt..
 
Sen fick jag en tröja av mamma igår också! tack! Och sen for ja till oskar där vi chillade mest osv, sen kom mattias åsså for vi på max och köpte lyxshake, sen hem å sen till max igen och mötte upp edvin å dom :D
 
Sen for vi till nolia å där.. hahha fick jag hjärtklappning xD men inge mer om de nu..
 
Har gått omkring i mjukisar hela dagen men nu ska jag byta om å fixa lite saker, sen käka.. å sedan får jag se om jag får tag i matte.. iså fall kanske jag tar moppen till han :)
 
ha en bra lördags kväll!
 

You never had it so good

Hello!
 
Sitter å fönar håret, ska snart dra mig in till staden, ska på sminkning på body shop. Sen ska ja å mami äta nånstans.. sen ska ja typ till oskar åsså gör vi väl nå me mattias då hans träning har slutat!
 
Och om ni undrar varför det har börjat komma en del svart vita bilder.. så äre för att jag har skaffat en riktig finurlig app! haha nä men fixade en app som kunde ta lite roliga bilder så det är typ det jag lever för nu ;) vissa bilder blir så himla fina! Men det slutar alltid med att jag spårar ut å gör en massa grimarser..
 
Btw, köpte en jacka igår också! yayy, å fick då en goodiebag med smink för 500 kr!
 
Jag bjuder på nåra bilder
 
 
 
 
 

Tjejkväll

tjena fräshingar!
 
Malin följde hem idag, vi ha fixat oss lite osv.. ska snart äta å sen ta bussen till stan å shoppa lite!
 
Aja, finns it nå mer å skriva så avslutar med lite fula bilder xD
 

Standing in a hall of fame

älskar den låten!
 

Hallojsan föresten! Sitter å skypar å pluggar lite hk, läste också ut en bok idag! Tänker nog läsa ut hungerspelen också,då kanske kicki blir nöjd..eller?
 
Hittade lite blåbär i frysen också, tror ja ska tina och göra någon slags nyttig fruktsallad, fick ett litet sting av blåbärsfrossa då vi var fast i skogen...
 
Imorn äre tjejkväll då.. längtar! Å jag taggar halloween så himla mycket, seriöst.. ska beställa lite saker å sånt.. jag å Malin känner taggen!! :D Kommer bli awsome.
 
 
 
Är fortfarande öm i armen.. de känns it bra..
 
aja ska plugga vidare, ni får ha det!
 

Språk

  Hejsan!
 
Har elevensval, jag valde språk. Men ska skifta mellan språk och matte.
 
Just nu sitter jag å skriver på min svenska bok reccention hihi, eller inte precis just nu.. för nu bloggar jag ju ;)
 
Tog sprutan idag, ajjjj var en sån otrolig smärta.. sen då jag kom tillbaks så råkade johanna trycka där dom hade tagit, så det blev en reflex att jag skrev AJJJ, naw hon blev så förskräckt.. de var it meningen att skrämmas.. xD
 
Känns som hela kroppen är tung.. nästan som om jag hade feber men tror inte jag har det..
 
Är nog sprutan.. smärta i armen.. ni kan ju kolla på min instagram.. linanhs. Mamma om du läser det här, snälla gör god mat idag eller nå, känner att jag behöver få i mig mat innan jag svimmar.. och jag är värd de.. tog ju den där sista förbaskade sprutan! Aja nu får ja iaf inte livmoderhals cancer, de var ju bra!

U betta learn the world KARMA

Tjaina
 
Sitter å skypar me mattias! Idag har dagen varit hyffsat lugn ändå, förutom att vi gick vilse på orienteringen.. och då menar jag VILSE på riktigt.. men kände igen nått hus tillslut så vi hittade tillbaks, de kom en bil så vinkade så den skulle stanna så vi kunde fråga om vägen, men han bara vinkade å körde iväg... pucko..
 
Kom 40 minuter försent till bilden, men de var lungt! Jag å malin har iaf påbörjat ett litet projekt..hihih kommer bli askul!
 
Sen så ska ja gå med Malin på tjejkvällen, å kanske nåra fler också! :D
 
Najjsnajjs, blir nog för det mesta läsning ikväll,måste läsa ut en bok..
 
 
Jajje! pusspuss!
 

Hmm..

Trixade me lite bilder, å ja.. så här skulle jag sett ut om mitt ansikte varit exakt lika dant på båda sidorna , hahhah skrattar så himla mycket, ser ut lite som en blandning av en smurf och ett mongolojd xD
 

Bilder från helgen

Fredag: Lång bussresa, chillade,pluggade.. sen då vi var framme hämtade ulf oss åsså for vi hem till dom å så, åt pizza.. å bara myste på hela kvällen!
 
Lördag: Steg upp tidigt å for till birsta, var där hela dagen, flådade.. mc donalds till lunch å sibylla till middag haha! Sen då vi kom hem lockade vi håret å sånt, pratade på å hade allmänt kul, Vi hadeäven ansiksmask å försökte dra av hela i ett enda drag! Så därför är vi så glansiga i ansiktet på en bild ;)  sen på kvällen myste vi med kex och ost och vindruvor medans vi såg avatar.
 
söndag: felicia kom upp på morgonen med en frukost meny, sen gjorde hon lyxfrukost till oss, sötunge! Umgicks sista tiden,  sen fixade ulf mat som vi kunde ha med oss i bussen, åsså skulle vi å köpa nutella men affären var stängd.. Vi kramades hejdå och vi for hem, kom hem 11 på kvällen.. gode drygt.. kunde it sova på bussen, men helgen var så himla awsome..kunde it bli bättre! Vi ses snart igen♥
 

hemåt

Beger oss hem kl 4, alltså kommer uppdatering på måndag!

It hurts

Helloo
 
Idag på lunchen sjöng jag malin å olivia en massa olika låtar, de va askul! ^^
 
Efter skolan körde jag till farmor å farfar å plockade ner alla äpplen från deras äppel träd å tjänade pengar!Fick så jag kan köpa fria sms i ett år, mitt tar snart sluut! Sen for jag på dansen å dansade, sen körde jag till hemmakväll å köpte en godis påse till imorn i bussen, åsså glömde jag viol pistolerna... oomg.. dom e ju dom godaste.. vilken tönt jag är!
 
 
Nu sitt ja å ser csi miami, har packat det mesta till imorn, hihi! Läängtar!! Fick också kyckling sallad av mamma å ha med mig! :)
 
Kanske kommer någon uppdatering i kramfors annars får ni vänta tillsdå jag kommer hem! Pusspuss
 

Film inspelning

Träffade persbrandt! Fick en kram och han sa att ja var den bästa och roligaste personen han någonsin lärt känna!
 

Haha skäma åsido.. Hann inte träffa på han för film teamet hade hunnit packa ihop och dragit till trollhättan, men dom kommer tillbaks å då ska ja hinna! :)
 
Gick me mamma på stan en sväng, hittade en snygg tröja som hon skull köpa till mig imorn, å kollade på lite gamla bilar som dom hadd använt till filmen, coola! Älskar mercan! Hur snygg va int den? ;) Eller duetten! haha cool..
 
 
Just nu skypar ja me oskar, men ni får nåra bilder!
 
Btw.. bjuder verkligen på den sista bilden, känns lite fel å stå å göra värsta posen då de är mamma som tar kort..
 

Naww..

Klippte ju mig idag, och medans hon höll på i mitt hår kom det en ett "bud" med en väska å ba ja du har fått paket hära, åsså tog han upp en typ fullproppad påse från max med mat! Å i påsen var det en lapp från hennes pojkvän där de stog typ " Ditt blodsocker är lite lågt, så här får du mat så du klarar dig hela dagen,älskar dig"
 
Naww, seriöst hur sött!?
 

Klippte bara topparna å så, sen så har jag fått en tid till toningen, blir skönt å fått de bortgjort före praoen, hoppas bara jag blir nöjd då å att de it blir fult så måste jag fara å praoa så..! haha..
 
men nu ska jag å mami fara å spana efter pärsbrant, sen får vi se vad vi hittar på, å måste ringa farmor så jag kan fara å jobba ihop pengar hos henne imorn å ha med mig i helgen! Seriöst mina fria sms håller på å ta slut, måste köpa nya annars kan ja ju it kontakta mamma å så då vi är där..
 
 
Pusspuss!
 

Svenska hollywood fruar!

Hej!
 
Sitter å dricker te och äter persika, tror iaf de är en persika.. hmm..
 
Ser också family guy å kollar bloggar och sånt, har pluggat också, förstår mig verkligen inte på skola, jag menar.. som om inte dom där (7?) timmarna på skolan räckte,så ska man plugga till prov och läxor då man kommer hem också + om man har träning osv blir det ganska stressigt..
 
Imorgon efter skolan blire å klippa sig, bara topparna å de nötta typ, sen ska vi boka tid för å tona håret mörkt! Hihi, känner för en förändring, och har verkligen velat pröva ha mörkare hår ett tag, vad tror ni? :)
 
Och på kvällen kanske jag å mamma far in till hennes jobb och kollar lite då dom spelar in filmen där, med mikael persbrant! :D och sen måste jag hitta en snygg vinterjacka också.. å sen blire å packa å plugga mer för påfredag far jag och julia till bästaste felicia i kramfors!
 
 
hihi puss!
 

Men snälla..

Börjar inlägget me å berätta..
 
hände lite saker medans vi va på gympa å 98:orna kom in i omklädningsrummet saker blev stulna/ råkade bli tagen? Sen hadd dom slängt typ våra saker å allt på golvet osv.. till er säger jag snälla, ni förstör bara för er själva.
 
-
 
Skoldagen var väl rätt så vanlig, förutom att jag hade huvudvärk å sånt hela dagen.. På vägen hem i bussen träffade jag på en fin gammal vän, hade en riktig trevlig pratstund! Och en del skratt haha! " fordons Lina " var tydligen jag.. najjs!
 
Nu skypar ja me ett gäng pojkar, dock så spelar dom så he blir it så socialt, sen blire å plugga å sånt hela kvällen.. å planera helgen kanske..? What do you think is going to happend?
 
annars då? ja ni.. hela dagen så vare alltid någon som stog å kände på mitt hår eller som olivia å marie.. luktade på det!? Det luktade tydligen riktigt gott från färgningen, haha.. Känns lite peddo ibland.. ;)
 
 
 
 
 

Lila dip dye!

Vad mer kan jag säga än att jag är hur sjukt nöjd som helst! Har velat göra det här jätte länge men det har aldrig blivit av, färgen kommer bara sitta i ett tag men sen äre ju bara färga på om ja vill ha de mer ^^ Ni kommer säkert på mer ordentliga bilder med tiden
 
Lite failat på vissa ställen bara, super svårt å göra det jämt då man inte gör det hos frisören, + att mamma råka sätta handen med lila färg mitt på håret så ja har fått lite lila i själva håret också å inte bara i topparna, fiiiint xD
 



Exprimenterar


Sometimes i just wanna disapear and see if someone would miss me

Tjenaree!
 
Hade super kul igår! Föräldrarna for ner å badade bastu, så medans dom gjorde de såg ja å oskar tv,åt godis å dunkade musik i audin! Sen kom matte å fille förbi å då sladdade han omkring typ 100 varv runt stallet,
sen for vi till nolia å där sladdade han ännu mer.. Och efter det for vi förbi filips hus med ashögt ljud, filips pappa fyllde 40 så dom hade fest där, å då vi kom blev alla jätte glada å filips morsa å moster ville åka ett varv runt
kvartetet å dunka i epan,
så vi satte oss på flaket med 2 till gubbar, å då säg den ena av dom ba " Nu skulle vi ju haft ett slagträ å slått sönder brevlådor" xD Hhahah! Så vi körde runt åsså kom edvin också, å dom andra hade party i epan, sen släppte vi av dom vuxna å for till oskar, där körde vi runt travbanan, såg en älg ( hatar älgar!) De var underbar stjärn himmel igår märke jag också! Åsså fick jag pröva köra, och pröva sladda! Men de gick it så bra,de blev mest en sväng.. Får lära mig de sen!
 
 
Creds till er som orkade läsaa
 
 
Nu ska jag gå å ta mig nå frukost! sen plugga.. vi höres!
 
 
Fin konversation ja å malin har..
 

Kvällens outift

Syns dock it så bra, men blusen kommer från gina och kostar 299 kr!
 



Stan

Hellojj
 
Mötte upp farmor på stan idag och av henne fick jag 500 kronor, så jag köpte mig ett par vita skor som ser typ ut som convearse ( hur de nu stavas) men dom kostade bara 150 så de va ju ett bra pris :D
 
Sen fick jag med mig en svart blus från gina också! Å sen nån dag kanske jag ska beställa nåra toppar på interneet.. hehe..
 
Sen fikade vi även på waynes, älskar deras is te med peach smak! Vad vare peach betydde nu? typ persika elr nå sånt va xD
 
aa den måste ni iaf testa!
 
Ikväll ska vi nog till oskar med familjen, typ å basta elr nå :)
 
Ni får ha en  bra lördags kväll!
 
Puss
 

Amazing kväll!

Helloj!
 
Kom precis hem å sitt å äter smörgås tårta å lyssnar på sabaton!
 
Ikväll så for först svenne oscar a, å matte åsså skjutsade dom oss andra å slira runt på nolia, sen for vi på shell eller va de nu heter, å där kom he typ 4/5 epor till! Så jäävla krämiga! Åå taggar tills vi börjar kolla runt efter en epa :D
 
Sen körde vi raggen runt å sånt, sen satt vi på sunes aslänge å ja, var på stan ett tag till sen for jag mattias å oskar hem till matte å där hämtade pappa mig.
 
intressant.. undra hur många av er som orkade läsa ;)
 
Aja, hoppas ni hade en asbra kväll ni med! Pussar!
 

Go on and try to tear me down I will be rising from the ground Like a skyscraper ♥

Hejj
 
Har aldrig varit på begraving förut, men det var en otroligt jobbig känsla.
 
Efteråt for släkten hit å åt smörgåstårta, å nu har alla farit. Btw så har jag världen bästa morbror! hihi :)
 
Ska fixa lite saker åsånt, sen ikväll far ja ju till oskar å ja, skrev ju om det i förra inlägget, kan bli mer planer än de jag skrev, u never know ;)
 
 
Aja, ha en bra kväll! Puss
 




Come on feed the dada

hejjssan!
 
Sitter och läser lite olika bloggar och dricker te, har fått en sväng med förkylning tror jag, täpp i näsan å halsen värker, äh får köpa halstabletter imorgon å hoppas på att de blir bättre  :)
 
Var på dansen ikväll också, sjukt kul alltså! Ska sluta modern balett på onsdagar och bara köra på jazz dans på torsdagar, så otroligt mycket roligare! Hann även smida lite planer med min fina vän Johanna♥ Så någon helg framöver ska vi hitta på något riktigt busigt hihi!
 
Imorn blire nog epa glid me mina fina pojkar mattias å oskar å säkert fler! Å på lördag kanske vår familj skulle hitta på nå me oskars familj! :)
 
Sen vet jag inte vad som händer, justja är ju ledig från skolan imorgon eftersom jag ska på begravning, ganska sjukt att man måste ta ledigt för att få fara på en begravning, tycker inte ni det?
 
 
Pusspuss
 

Vildmarksliv





Åååå hejna måste ju vart de värsta jag varit med om i hela mitt liv, Så otroligt varmt de blev, höll på å svimma av värmeslag..
 
Själva stationerna va rätt kul men man var tvungen gå typ en mil fram å tillbaks från varje!
 
åhh
 
-
 
Aja, skippar dansen ikv, vetit ens om jag ska fortsätta modern balett, tyckte it de va så kul.
 
Nu ska ja snart äta å sen chilla resten av kvällen, mina fötter värker! Å jag vill ha godis... orkar man fara å köpa?
 
 
aja puss!
 
Ni får bilder kanske senare elr nå
 

Vildmarken

Nu mina vänner, börjar expedition vildmark.. har hört att de regnar också, NÄMEN VILKET ROLIGT ÄVENTYR!.....

Prao!

Tjenixxen! Blir en sån här konstig text eftersom blogg.se laggar så he går it sätta den i mitten..najjs!..
 
Har fixat prao plats nu! Så detta kommer bli spännande faktiskt ^^ Och idag gick ja å Johanna halft vilse i skogen igen! hahah åh xD Men vi hittade ut! Men märkte att jag och kompassen inte samarbetar så bra ihop :s
 
Nu snart kanske oskar å matte kommer, vi får se! Å de var gryymt gott me mat på max..som jag längtat!
 
hihi men ha en bra kväll, imorn har vi överlevnads dag,och jag kommer inte överleva.
 
Puss hej!
 
ork it hämta kamera sladden så ni får en bild på mitt skolfoto, fiint eller..
 
 
 

Prao!

Tjenixxen! Blir en sån här konstig text eftersom blogg.se laggar så he går it sätta den i mitten..najjs!..
 
Har fixat prao plats nu! Så detta kommer bli spännande faktiskt ^^ Och idag gick ja å Johanna halft vilse i skogen igen! hahah åh xD Men vi hittade ut! Men märkte att jag och kompassen inte samarbetar så bra ihop :s
 
Nu snart kanske oskar å matte kommer, vi får se! Å de var gryymt gott me mat på max..som jag längtat!
 
hihi men ha en bra kväll, imorn har vi överlevnads dag,och jag kommer inte överleva.
 
Puss hej!
 
ork it hämta kamera sladden så ni får en bild på mitt skolfoto, fiint eller..
 
 
 

Vilse i skogen vandrar runt omkring, jag vandrar omkring men jag hittar ingenting?

Hejsan hoppsan!
 
 
Rubriken där uppe var lixsom true story från idag! jag och johanna kunde som de här med orientering, haha söta..
 
Vi gick omrking i skogen å sen höll vi på å missa bussen så vi rusade allt vi kunde, och jag som ingen kåndis har kunde knappt andas då vi var framme, men fick åka me mamma hem eftersom hon kom precis då!
 
I söndags var ja me mattias å filip å vi såg avatar å chillade som mest!
 
Sen ikväll.. hmm, måste duscha eftersom jag inte ens hann byta om från gympan, sen blire väl skype. Vill även ha mat, har olika perioder som.. Vissa äter jag nöstan ingenting och vissa är jag sugen på mat bara! :D
Mat is good 4 you♥
 
Å imorn efter skolan blire max käk med klassen, ooo va de ska flådas! längtaar, heheh ha de gött!
 
 

Svar på tal!

En gammal läsare
 
hej Lina, jag har följt din blogg hur länge som helst!
jag älskade den enda från första början.. men vad fan har hänt? Känns inte som linas blogg.. känns som nån jävla fjortisblogg?? inte alls lika rolig att läsa längre. Jag läser inte varje dag längre. Inget intresse liksom.. Tycker du att du är cool som far runt med epor liksom? du låter jävligt stolt. alla har ju förfan epor nu.. du är inte speciell.
nu har jag sagt mitt.. hejdå
 
 
 
SVAR: Hej du! Kul att du följt min blogg så pass länge, men alla förändras, jag har förändrats i sättet jag skriver och det vet jag själv,men det är ju min blogg och mitt val. Klart det är tråkigt att du tycker att det har blivit en "fjortisblogg" och att den är tråkig. Men jag tycker inte det är coolt att jag är med nåra som har epor, som sagt så har väldigt många det, jag skriver bara vad vi har gjort efter som detta är en blogg om mitt liv, och ja jag älskar bilar och allt sådant och älskar själv epor, men jag har ingen själv så klart jag tycker det är extra roligt å få åka med dom som har då? Sluta följa bloggen om du vill men det är ju ditt eget val, men som sagt. Detta är en blogg om MITT liv, och vad jag gör/gjort, om du inte gillar det så kanske det är bäst att du slutar läsa. Hejdå

Cruisa

tjenare!
 
 
Igår kväll for ja till oskar, där skypade vi å drack chai te å väntade på matte! Å då mattes träning slutade klockan 10 kom han me epan å hämtade oss sen for vi till sunes å dit kom oscar å edvin me king cabben!
Sen följde vi efter dom till typ munksund eller vars de nu var xD Å där var svenne, simon s, å simon j! me en till epa, så då slirade dom runt osv.. sen for vi till sunes där simon beställde en jävulskt stor dricka! Sen kom pappa å hämta mig
 
kvällen var riktigt grym igår! tack till er alla som var med ^^
 
-
 
Ikväll blire nog tjejkväll eller pyjamasparty hos amelia med tjejerna, det blir mysigt.. länge sen vi hade något bara vi! :)
 
Så får se om ja sover där eller hur de blir, nu ska jag iaf städa ( tvingad till det alltså)
 
puss!
 

Your voise was all i heard

helloo
 
Blev surströmming till middag idag, mums!  denna gång joinade även william, jesper fegade ut å åt hamburgare ist..
 
Ikväll får vi se om jag umgås med klanen kanske? Och imorn blire tjejkväll hos amelia! Myyys!
Ha en superbra helg så hörs vi!
 
 
Ni får nåra bilder från vår klassträff från igår! :D
 
Pusspuss!
 
flåd
 
Gillar att jag ser ut som en ninja å malin som en ängel xD
 








Trubbel i paradiset

Heej!
 
Börjar inlägget med att säga att du som undrade om serien så har jag svarat nu så du kan kolla ^^
 
 
-
 
Var ju på jazz dans ikv, de var riktigt rolig, mycket fart å ganska svårt men man lär ju sig att bli bättre :)
 
Innan de hann jag fara förbi oskar å där försökte jag knäcka hans kodlås..hur tror ni det gick?
 
Imorn händer typ inget, vi ska nog ha tjejkväll nån dag i helgen men vet inte vilken, å nån av dagarna blire väl säkert å umgås med klanen ( standard) har tagit nåra bilder från idag då vi var i blåsmark med klassen men dom får ni nån annan dag för orkar it ladda in,men vi hade grymt kul! grillade chokladbananer.. ja å amelia skrämde skiten ur nåra i klassen, hahhaha så otroligt roligt, dom stog å kolla in genom ett fönster med en gardin för åsså drog vi bort gardinen å skrek, dom flög nåra meter bak ..;)
 
 
En riktig mysig dag också! Åsså flådade vi ju å på pizzerian ist för plättar, fett värt de!
 
puss!
 
från då ja å paula hade flåd, å bilden har typ inge me inlägget å göra.. nice..

Det finns någon därute som gillar dig precis för den du är, så ändra dig inte för någon!


Svar på frågorna från frågestunden!

 
Anonym: Är du kär i Oscar Sjödin? :) btw grymt bra blogg! kram
 
Sv: ..., thank u!
 

 

Anonym: hur mycket dansar du i veckan?
 
SV: Dansar vanligen en gång i veckan, men kanske ska börja 2 gånger i veckan nu om det är roligt, annars börjar ja nog gymma! :)
 
Ebba Gréen: Vilken söt header du har! I vilket program har du gjort den i? :)
 
SV: Tack! Inte jag som har gjort den, köpte den av torpenbergs! Hon är riktigt duktig! :D
 

Sara: Vilken är din favorit film?

Din favorit bok?

och din favorit låt?
 
SV: Hmm, min favorit film är fast and the furious filmerna!  Min favorit bok är hungerspels böckerna och twilight böckerna, även afrodite böckerna!  och min favorit låt.. hmm.. den var svår, har väldigt många ni kan ju kika på min spotify lista, dock så är dom högst upp väldigt gamla! Linas
 
                                             
 
                                            Anonym: Har du din naturliga hårfärg? :)
 
SV: Min naturliga hårfärg är brunt, det enda jag har gjort i mitt hår är att jag har slingat in blonda slingor! :)
 

Anonym: Har ni något husdjur?
 
SV: Nej tyvärr.. pappa är allergisk.. har haft 2 hamstrar osv men ja..dom levde ju it så länge :s
 

Anonym: Läste lite i ditt arkiv och såg att du hade skrivit att du hade blivit länkad på Kissies blogg, Är det sant? Och isåfall hur blev du det? :) kram
 
SV: Ja det är faktiskt sant! Hon hade fråge stund så ställde en fråga åsså länkade hon mig som dagens kissie bloggläsare! haha, fick många besökare, de var riktigt gulligt gjort av henne så skrev ett inlägg om henne som hon sedan en dag senare kommenterade!
"Postat av: Alexandra

Du är så himla gullig och är verkligen värd en länkning på min blogg !♥

Blir så himla glad när du gör ett sådant fint inlägg om mig , du anar inte hur glad jag är :')

För när folk gör inlägg om mig på sina bloggar, så brukar de bara klaga på mig dock gjode du inte det ;)



KRAM ! ♥"

 

Anonym: brukar du se skräckfilmer själv? :p

SV:

 

Anonym:Kan du inte lägga upp mer dansvideor? Du är grymt duktig!

 

SV: men tack! Glad jag blir :)
 joo fårväl försöka göra nån till :)

 


 


 

 

No happy ending

åå den är så fin, sjöng den på musiken idag♥
 
 
jani.. va ha hänt.. kommer it ihåg haha åh! men ni ser ju på instagram linanhs, där har de hänt en del saker ;)
 
Ska ta och svara på era frågor då jag har tid, dock inte idag, kanske imorn eller nå så fortsätt fråga :)
 
Ikväll äre dans, balett som står på schemat :) Får se vad jag tycker om de..
 
 
Imorn ska nog ja å malin köpa en pizza å fara till mig å käka sen kommer hela klassen till blåsmark ådär ska vi mysa på osv :)
 
ha en bra kväll!
 
Spelade trummor! Wiho grattis till mig.. jojustja..
 

haha åfyfan va jag äger alltså xD
 
 
 



Yolo!

tjaiiinaa :D
 
ursäkta min otroligt dåliga uppdatering.. i lördags på kvällen va ja ju me matte å oskar, vi körde omkring ja å oskar fick köra lite, hehe xD Å vi letar typ epa nu! :D wohoooooooooo
 
 
idag var dagen typ helt normal eller vad man nu ska säga, sen mot kvällen kom paula me deras hundvalp! NAAWWW har ja sett nå sötare eller!? otroligt liten å söt, ville bara äta hon! ( nä nu skoja jag)
 
just nu händ it så mycke, ska typ va på datorn.. haha
 
ni får bildeeer
 
dammsög mattes rum.. give me some credits?


 





 

Frågestund!

Ni har fram till onsdag på er, kommentera frågor i detta inlägg
 
puss på er!
 


halloj people

Kvällen spenderades som sagt hos oscar med amelia och han, fick åka dit med david och jesper sen kom de en massa mer folk så de blev lite trångt i epan,
då ja kom till oscar så såg vi ung och bortskämd, hahah de är ju gryymt roligt å bra :D Måste börja se de..
Sen for vi ut å bara gled omkring me oscars epa, mysmys, sen kom vi hem å höll på å däcka i soffan för skulle åka hem me jesper men han skulle it hem då, så då kom pappa å hämta mig ist
 
Bilder från då får ni imorn typ om ni inte följer mig på instagram " linanhs" där har jag lagt ut lite bilder!
 

Idag drar ja till jesper sen på kvällen ska jag nog till oskar å hitta på nå om han it sover..
 
pusspuss!
 
arkivbild