Hey sister soul sister

Sitter och kollar pll, ska strax in i duschen sen äta glass!
 
Det här är verkligen inte min dag, såå många oturssaker... Ååå 
 
Har åssit å skriva.. imorgon planerar vi föräldramötet så förhoppningsvis får vi sluta tidigare!
 
pusshej
 
snabb cambild
 
 

Gårdagen

Gårdagen började med att vi for till oskar, sen for vi ut och hämtade upp wande och mötte upp mattias och världens moppe gäng haha, så körde vi omkring lite, for till breviksberget i öjebyn.
Usch så rädd jag var då alla berätta historier om folk som dött där.. :(
 
Sen kring 12 for jag och var me Jesper å gänget, och har ingen aning om vilken tid jag kom hem men typ kring 2 trorjag haha, utan mobil vet man ingenting!
 
 
Nu ska jag slå på pll och ligga å se så många avsnitt jag kan idag! 
 
Pusshej
 
Bildbrist
 
 
 

Holy grail

Uuusch så oträckt det känns att vara utan mobil.. Är förvirrad och tänker hela tiden "vart la jag den nu!?"
hmm.. okej jag kanske är lite mobilberoende.. men de är ju så jag är social haha ;)
 
Har ingen mobil för tillfället eftersom mitt simkort inte passar i någon. 
 
Just nu sitter jag och snaskar på kinder bueno.. före maten tillåme.. shh! Vi gör det till en hemlighet..
Sen är vi bortbjudna till oskars familj så blir där ikväll! Superbra! Pusshej
 
 
Skogsmullen Lina bor i Blåsmark och måste värma sig med en tändare.
 
 

Det handlar om att förlåta

Halloj! Sitter i bilen påväg mot Luleå för att lämna in min mobil, knappen har gått sönder.. Hur ska ja överleva utan mobil!? Hade en bra kväll igår! 
Världens finaste vänner har jag.
Ikväll får vi se vad som händer.. Ni blir väl uppdaterade!

Btw.. Skönt att slippa sitta och köa till biljetter till 1D! Nu är ju jag inte ett fan av dom, fick ju se min idol i våras! Jb❤️ Men lycka till alla ni som sitter i jakt på biljetter! Otrolig jobbigt å köa, vi fixade våra jb biljetter genom att köpa på Tradera flera månader efter biljetterna slutat säljas, för folk vill bli av med dom då! Bara ett tips :) pusshej

Let's give them something to talk about

Halloj
 
Äntligen helg, slutade 1 och gick då in till stan och köpte ett läppstift och en mössa! Sen for jag och slingade håret. Innan jag for ut ikväll så drog jag fram vinterjackan, fryser så mycket haha! :(
 
Nu sitter ja iaf hos min fina vän Jonathan och vi lyssnar på Eminem, kanske far ut å gör nå sedaaan.Så ser min kväll ut pusshej
 
 

A drop in the ocean

helllo
 
Skönt att vi fått sluta tidigare dom senaste dagarna! Idag hade vi crossfit på gympan och det var så jävla jobbigt men jag kämpade mig igenom det!
 
Har legat och sett pll och så sen jag kom hem, har varit en  riktigt jobbig dag och kväll vill helst bädda ner mig och aldrig mer kliva upp känner jag
-
 
Ska göra varmoboy nu och fortsätta se pll hejdå.
 
 

Klick klack

Hello!
 
Myser i soffan sen ska jag lägga mig! Blir en lång dag imorgon trorjag så behöver sova.
Har legat å sett pll sen jag kom hem och tiden bara rusar iväg haha! 
Slutade extra tidigt idag så medans jag väntade på bussen gick jag ner till Christina och hälsade på då Oskar och Jonte hade träslöjd hihi, så var där och snackade med massa personer ett tag tills bussen kom!
 
 
Har inte så mycket mer att säga så avslutar här! Pusshej
 
 

Svenska hollywood fruar

Sitter och ser pogrammet nu och tänkte skriva lite vad jag tycker om de olika fruarna!
 
Britt Ekland



Gillar henne! Hon verkar så cool, hon har varit med i "spelet" länge och är som en äkta hollowood fru, hon säger exakt vad hon tycker och det gillar jag! 
 
Gunilla Persson
 


Ja vad kan man säga.. hon är ju sjuk.. på riktigt. Dock rolig att se på men ojojoj. Fattar inte riktigt, jag hoppas verkligen att hon inte är sådär konstig i verkligheten för då blir jag verkligen rädd haha, vissa saker hon hittar på är ju så sjuka!!
 
Siv Cotton

 
Hon är lite frän, ganska ungdomlig och har bra klädsmak tycker jag! Dock blir hon lite too mutch ibland.Då hon pratar om sex och allt sånt då hon har en dotter som inte är så gammal...  Men hon är härlig!
 
Maria Montezami
 
 
Ja finns inte så mycket att säga om Maria förutom att jag gillar hon! Kommer inte på något dåligt att säga, hon är glad och härlig! Skulle vara kul och träffa henne i verkligheten faktiskt!
 

 
 
 
 

Tisdag

 
Idag känner jag att det inte riktigt är min dag, saker och ting går inte riktigt som jag vill haha ;)
Sitter och jobbar på projekt arbetet och ja vi får väl sluta när vi vill och vi har inte så mycket att göra så får förhoppningsvis hinna med 2 bussen hem!
 
Nu ska jag kila iväg, å ikväll blir det förmodligen en likadan kväll som igår, massa serie tittande, har börjat se pll från början haha.. pusshej!
 
 

Wanties

 Blev förälskad i koftan från Alexander Mcqueen, och resten av sakerna. Nu vet du lite julklappar mamma haha! Man kan ju hoppas ;)
 
Sweet winter

 
 

Hipp hipp hurra!

Idag fyller världens bästa lillebror år♥ 
Farmor och farfar har varit här  och vi har ätit tårta osv! 
Har fixat mig och nu sitter ja å Robin å lyssnar på musik.

Klockan 6 ska vi ut å äta med familjen på Golden dragon! Det blir myys! Sen köper vi nog godis å far hem å myser på, Robin sover här inatt också! Bra lördaag
 
 
Pusshej
 
Bild från igår
 

If That's All, It's Not Enough You Watch Me Walk Right Out That Door It's Like You Said Before "It's Nothing Personal" And Let's Be Moving On If That's Love, Then I'm Gone

Love the song♥
 
 
 
Seg dag idag.. Ska strax gå å ta lite hostmedecin så får jag sova gott inatt! Och imorgon blir det förmodligen massa roligheter! :D Ska slå på någon film å packa väskan!
 
Justja efter skolan så for ja å robin å käkade så det kändes bra efter en lång dag haha! :)
 
Pusshej
 
 

I'll be your soldier

Halloj

Redovisningen igår gick helt ok! Var ganska nervös haha! 
Efter skolan följde jag och Hanna med Jocke å Casper å rasta caspers hund! Sen for vi till caspers lägenhet å gjorde lyxshake! Vi äger ju, anställ oss i köket haha! Den blev asgod!
Sen tog Hanna och jag bussen till Älvsbyn åsså sov jag hos henne!
 
Nu ligger jag i soffan och mår sidådär, känner mig inte frisk. Hostan har kommit tillbaka men ska fan vara frisk till helgen!!! :D
 
Imorn ska ja å käka med robin så de blir bra!
 
pusshej
 
 

Fotoon

f

Hipbones or pizza?

Hallådär!
Idag hade jag och hanna oss en intressant konversation, kom in på bilden ni ser nedan och vi som bara
" ANTAGLIGEN PIZZA VAFAN"  vem vill se ens ha en massa ben som sticker ut ur kroppen? Varför har vikt blivit så stort i samhället, att man måste se ut så sådär osv. Tycker det är en stor skillnad på att vara smal och vältränad, som ni ser på andra bilden här nere. Är man vältränad är det iaf snyggt och hälsosamt, hur hälsosamt kan det vara att vara så där smal, ben som sticker ut.. 
Skulle nog aldrig kunna gå på en diet för att bli smal, dock så kan jag träna men!
Tycker att man ska leva nu, vill du äta nånting så ät det, vill du göra nånting så gör det för man vet aldrig när livet tar slut! Sluta tänk " nä men kan it äta de där då blir jag tjock" Gör vafan du vill det är ditt liv och DU som känner om du mår bra, mår du bra av att äta och saker så skit i idealen för det enda viktiga är igentligen du själv.
Nu har jag varit nog poetisk för idag! Tack för mig! :)

☼diet. fitness. health.☼ | via Tumblr


There's an endless road

Hallå där! Igår blev det en myskväll hemma, låg å kolla på film å käka godis! Idag vaknade jag såg Hangover 3 som jag rekommenderar starkt! Och sen for jag och fotade! Sen har jag inte gjort så mycket. Fick skjuts till Robin, slaggar här inatt å imorn är de skola.. Kommer vara dööd.. Pusshej


I came in like a wrecking ball

 Vill bara gråta då jag hör låten.. så fin alltså!
 
´Sitter och skriver om olika länder, sen har vi lunch! Är så hungrig!
Efter skolan får jag vänta i nån timma så vetit om jag kanske hinner hem en stund eller något sen far jag tillbaka till skolan och följer hem med robin där jag spenderar natten! Det blir bra!
 
Pusshej
 

If that's love then i'm gone

Bäst.
 
http://youtu.be/-0M5mNTObWM
 

Dans

Oppsie nu har ja glömt blogga! Väldigt dryg dag på skolan var så trötttrötttrött! Efter skolan for jag iaf å åt palt hos farmor och jag och Albin hjälpte att plocka ner alla äpplen från äppelträdet! Sen for jag till ch där jag var med jonte innan dansen började! Nu ligger jag i sängen trött som fan och ska sova, godnatt!


Skolkort

Halloj
 
precis hemkommen från skolan, såg förjävlig ut på skolfotot, nä nu kanske jag tog i lite men blev inte nöjd.. fast det blir man väl aldrig? :s Dock så tog han en vimmelbild på jag och hanna som kommer hamna i skolkatalogen och den blev helt ok! :)
 
Har inga planer för kvällen..  ska slå på en film och se vad som händer!
Pusshej
 
 

csi miami

ligger i sängen med godis och tittar på csi miami, nästa bästa serien alltså!  Det är såå bra, såg nyss ett avsnitt där Lucy hale från pll var med också, de var asbra! Det borde ni se, säsong 9 avsnitt 12.
 
Ska snart sova är så trött.. Så vi hörs
 
Godnatt cuties

Let the music guide us

Halloj!
 
Gjorde en massa roliga saker med mina homies igår, for först till gustavs jävla fina hus! Och hängde där ett tag sen kom Stefan Oskar och Mattias och var med oss också! Så då for vi ut på stan och körde runt och träffa folk osv!

Sen skjutsade världens bästa Jonte hem mig med moppen! Jäävulskt kallt var det men det funkade haha, känns tråkigt att snart inte kunna köra moppe nå mer..  
Men iaf.. sen ett tag efter jag kommit hem kom Robin hit och sov hära, nu har han farit hem och jag har duschat och förbereder mig för myskväll,
känner för att se typ någon disney film haha! Såå tips på bra disney klassiker kanske? Och imorgon har vi skolfoto.. haha uuusch, hate it! 
 
Pusshej!
 
 

Skeppet

Hello
 
Igår for jag till Robin där vi sen blev upphämtade och for iväg med några andra till phb på skeppet! Dom kände de som jobbade där så vi fick sitta i kupolbion och spela fifa och sen då det stängde fick vi vara inne och leka på nimbys haha, otroligt kul kväll!
Slaggade hos Robin så då vi kom hem skulle vi se The hobbit.. men den blev så tråkig så somnade typ ;) hihi
 
Nu är jag hemma och har ätit en supergod middag och ska nu iväg till Joathan och umgås med han och säkert fler ikväll, kommer bli megabra!
 
Pusshej
 
 
 

Obama i Sverige

Känner mig lite sent ute då jag läste bloggar idag och såg att Obama var i sverige! Jag bara what är det sant!?
 
Hur coolt som helst ju! Vet inte riktigt varför men har alltid gillat president Obama, har tyckt han gjort bra saker bara.. Gillar hur han tar tag i saker osv! Men ja.. hoppas han har det bra i lilla Sverige! Hört att trafiken varit kaos men äh! Hur ofta kommer han hit? Lite får man tåla då så pass stora personer kommer hit haha ;)
 

When you walk away nothing more to say

tjäna!
 
Vaknade med världens dunkande huvudvärk och mådde illa, så blev att stanna hemma, hade feber igår morse men det försvann sen! Nu ska jag och mami slå på iron man 3! Den är bra! Såg den på bio :)
 
Imorgon SKA jag iaf på skolan! Skiter i hur jag mår haha, då har vi lekar å picknick med handels 3:or! Det blir spännande! Sen slutar vi 1!  Och på kvällen far jag bort till nybyn å är med robin! ^^
 
Jaja vi höres!
Justja! Dansen var ju igår, såå kul! Och såå jobbigt haha, träffade saknade personer osv, vi har blivit en stor grupp, 24 stycken om ingen slutar nudå!

 
 
 
 
 
 
 

Hit em right between the eyes

Hallå där! Sitter i ormgropen med min klass i väntan på att få börja lektionen! Ikväll har jag dans och det känns underbart! Vaknade imorse med lite feber men orkade inte vara hemma så for till skolan ändå! Igår följde Robin hem efter skolan och var med mig i princip hela kvällen :) så det var min kväll! Hehe, får se vad jag och Hanna hittar på för busigheter idag då, förmodligen blir det väl kioskpiraten, HAHAH STANDARD.. Nämen nu ska jag sluta så vi hörs! Pusshej


Spread your wings my little butterfly

Heej!
Otroligt jobbig dag idag, alla  i klassen ville bara hem!!  
Då jag äntligen slutade hämtade bästa oskar upp mig så hängde med honom tills min buss gick! 
Imorgon går vi lång dag.. så det är ju dåligt, har dock projekt dag så det kan bli kul! 
Sen en annan bra sak är ju att dansen börjar om imorgon, som jag saknat!! Ihh :D
 
Nu ska jag se film sen somna tidigt förhoppningsvis! 
 
Puss sötnosar ;)
 
 
 

Bra lördagskväll!!

^ ja ni hör ju bara! På dagen var ja å såg watercross, de va bra! lät ganska högt men haha.. sen på kvällen kom Robin och hans vänner och hämtade mig i öjebyn kring halv 10 så for vi in till stan och körde, träffade brorsan och hans vänner så dom körde också med oss, åsså for vi till havsbadet osv.. Sen skjutsade dom tillbaka mig till farmor där jag spenderade natten! Nu snart kommer familjen hit på middag sen blir det en myskväll för mig, kan behövas! Suger att mina bilder inte vill laddas upp så lägger upp dom sen!