Sommarjobb

Hei! Gårdagen var asbra! Var först med Oskar och Mattias å vi drog Mattias på vattenskidor haha! :D sen då dom for å körde gocart for ja hem till jonte å var me han sen körde vi till stan å åt me Paula åsså körde vi omkring å träffade folk! Sen kring 11 kom Jocke å sov hos mig. Just nu sitter jag och Vanessa och käkar lunch och efter jobbet far jag till Paula! Å troligtvis umgås med Samma folk som igår! Pusshej


Boden

Heii! Igår hann vi både bada jacussi och fara ut me massa härligt folk! Kring 1 deeka jockes växellåda så vi fick bogsera den. Idag har vi varit å kört vattenskoter å sen följt på nå café i Boden! Nu ska ja sova för att gå upp imorn klockan 6 och påbörja den sista arbetsveckan! Sen efter de far ja till Pål! Godnatt!


Epor

Helloj! Sover hos Jocke ikväll, å nu är vi ute med massa epor, med oskar å dom! Å just nu är vi och kollar på Gustavs hus, så jävla sjukt. Det är en gammal kyrka, så sjukt fint å stort världens drömhus!!!! Måste köpa de sen haha, midsommarafton var trevlig föresten, pusshej!


Wieee

Jobbig dag på jobbet, har blivit så myggbiten.. och såå bränd av brännnässlor! Men jag är lika glad ändå! 
För idag fyller jag 16! Woopwoopppp
 
 
Farmor och farfar kommer hit sen och jocke med, då blire väl presenter å tårta åsådära! Nu ska jag gå och duscha
 
Pussar!
 

Tankar

Satt å läste igenom brevet från 7an igen nyss.. och tänkte då vi såg filmen, haha roliga minnen åså, men jag var bara en osäker liten fjortis haha, syntes tydligt på filmen där ja satt å svara på frågor från läraren medans jag nervöst satt å skakade med benet haha gulligt, känns bara bra nu! Har gått ut 9an, nya saker kommer hända, och jag har blivit en såå mycket självsäkrare person! Och det tack vare bättre umgänge och fina vänner ♥ Gladgladglad
 
Ha en bäst lördagskväll allihopa! Själv sitter jag och Jocke barnvakt åt min lillebror ^^
 
 
 

Jobb

Halloj
 
Ligger i soffan,äter halstabletter å snorar.. blev ordentligt förkyld från igår och de är riktigt jobbigt då vi jobbar hela dagarna, denna dagen var faktiskt bättre, solen sken där i slutet så de va skönt + att ja börjat lära känna min arbetskamrat mer :D Så jobbet blir väl roligare då man är 2!
 
Väntar på att jocke ska komma hit så vi kan se skräckisen!
 
Pusspuss
 
Bild från igår, trött å sliten
 

Dans

Heii
 
Har världens tråkigaste sommarjobb känns de som fastän de bara gått en dag.. Idag planterade vi bara typ blommor i gravar, å myggen åt typ upp mig! Kom hem såg step up 4 å nu ska ja städa rummet sen se film och lägga mig tidigt för att gå upp 6 imorn igen...
 
Pusshej
 
 

Movie

Ligger i soffan hos Jocke med han å Gabriel å ser nån film parodi, vet inte vad vi gör sen men senare far vi iaf och sover på jockes stuga!


Examen


Klassens dag

Halloj!
Sitter och väntar på att amanda ska hämta mig! Jätte snällt att jag fick åka me henne så ja slapp fara så tidigt! Sen ska vi då till Burvik och grilla oxfile osv, vara med klassen sen ska ja nog in till stan en snabbis å se jockes examen och sen far vi tillbaka till burvik å sover i tält där! Mysigt, vi kommer bli feta som få!
 
Ska packa de sista, hörs 
 

i need your love

Halloj!
 
Kn ju lika gärna ge upp med att försöka blogg varje dag, bloggar istället då jag kan. Har bara så mycket att göra, saker att hitta på så varför då sitta framför en dator och blogga då man kan vara ute å leva!
 
Fredag: Åt me klassen, var super trevligt! Sen gick vi tjejer till badhusparken och tog en massa fina bilder, kommer sakna min klass♥ sen var ja me paula, oskar å jocke, vi badade osv sen for ja till jockes stuga å där sov vi, somna typ 4.
Lördag: Vaknade 11 för att fara till PHB med paula,oskar,emil,dennis! Det var askul! Sen på kvällen fixade jag och paula oss till hög musik och gick sedan ner på stan å vandrade. Sen hämtade jocke å oskar upp oss å vi for till jocke sen sov ja hos paula!
 
Och ikväll sover jag hos jocke eftersom vi ska vara i stan med klassen kl10 och går ingen senare buss än 8, haha har inte sovit hemma på hela helgen.. Men har vart en bra helg iaf!
Har alla bilder i mobilen så ni får några instagrambilder!
 
På fredag är det examen och i veckan v'äntar bara roliga saker, awsome.
xoxo