Vi finns på samma jord

 Känner för att ha en riktig toffel kväll typ, Sitta i one piecen, dricka varm choklad, å se på nån kärleks/disney/jul film! :D Fett mysigt. får höra me mami va hon tyck ;)
 
Har nu något filmtips föresten? Kommentera gärna!
 
-
 
 
Fick ju skippa cirka 3 lektioner idag! Först hade vi möte om franskarna, sen skrev vi färdigt frågorna åsså for vi, de enda vi fick i läxa var att se en film.. haha ganska chill läxa eller? ;)
 
Först for vi till christina skolan och åt, FETT GOD MAT. + att maten på christina är mycket godare och fräshare!
Så gick vi omkring, träffa jesper så gick me han osv, sen drog vi oss till BUP där vi intervjuade en kvinna. Hon var väldigt trevligt så det gick super bra! 
 
Och nu kommer failen.. Då vi skulle gå tillbaks till Christina skolan så tog vi varm choklad som fanns där eftersom det är så kallt ute nu! Åsså gick ja där å snubblade, så fick hela varmachokladen över jackärmen, sen så frös de fast å blev till is... HAHAHAH. Så då vi tillslut kom fram till christina så tog vi bort allt från jackärmen å stog inne på toan tills ansiktet återfått sin normala färg.. seriöst såg först ut som att vi doppad ansiktet i röd färg..
Åsså var vi där tills kring 2 då vår buss gick hemmåt! Älskar christina skolan, människorna, lärarna och allt är så härliga där! Om man ändå bodde i stan
 
Nu ska jag gå och ta en lång dusch. Vi hörs pussar!
gammalbild



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: