Recention alovera produkterna

Skulle ha tagit egna bilder som jag tog med systemkameran.. men nu hittar ja it den j*vla kamera sladden! ahh..

Så det får bli bilderfrån google.

Måste bara säga innan att gillade verkligen alla av krämerna!




Aloe Propolis Creme

Tyckte om denna riktigt mycket! Har riktigt torr hud nu på vintern och denna produkt mjukade verkligen upp huden! Lite minus för doften eftersom det inte luktade så gott! haha

Aloe Propolis Creme

Aloe Lips


Finns inte så mycket mer att säga om denna produkt än att de måste vara det bästa läpsylet ågonsin, har redan 2 såna hära.


Aloe Lips

Aloe Heat Lotion

Mamma har en inflamation i ryggen och har därför ofta ont, så hon brukar använda denna å massera in på ryggen elr nacken om man har nackont, den är riktigt skönt det blir som varmt..
Denna har vi också
Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gelly

Satte denna kräm på ögonen och ögonbrynen osv, den var som lite kall, och den var skön! Ögonen piggades upp!

Aloe Vera Gelly


Forever Marine Mask


Åh gud! Vill verkligen beställa denna! Har helt seriöst aldrig använt en bättre ansiksmask, den rengörde på djupet och huden blev grymt mjuk å ren!  Krämen är väldigt tjock då man tar ut den ur tuben men då man sätter den i ansiktet är den hur smidig som helst att kleta ut så att det också blir jämt över ansiktet, Inte klibbig elr tjock. MÅSTE HA!
Forever Marine Mask

Forever Aloe Scrub

en skrubb som kan användas både i ansiktet och på kroppen, tyckte om denna eftersom den inte var för grusig heller utan mer saltig som.. Huden kändes iaf bra efteråt! :)

Forever Aloe Scrub
Aloe Vera Gel

Sedan prövade mamma och pappa också denna dryck som skulle göra nånting så att man inte kände pollenallergi lika mycket, vet inte hur den var men.. :s


Aloe Vera Gel


Puss




Postat av: Mia

Aloevera Gelly är bra till mkt. Insektbett,då man bränt sig i solen,ansiktskräm,på hudutslag m.m.ville bara tillägga det. =)

2012-02-20 @ 11:06:24


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: